reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Zaczęła się szkoła.niby dają książki a tu 2 dni minęły i już trzeba dokupić ksiazke+ćwiczenia do religii i 2 ćwiczenia do angielskiego:confused2:.zobaczymy co będzie następne.
Dziś już było pierwsze zadanie domowe, wrrrr.
Masakra za naszych czasów wystarczył zeszyt do religii a trrsz jeszcze ćwiczenia wymyślają.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol spoko wielka ta torba. Na pewno długo posłuży.

To krwawienie to okres ale taki mega. W nocy to jak mi chlupnęło to aż się obudziłam. Dobrze że zostały mi podkłady po porodowe. A krzyż mnie tak strasznie boli. Ja się jyż chyba rozsypuję.

Tak sobie myślę czy Ty nie śpisz. Moja słyszę jak się wierci. Czas ogarniać temat. Cyc mleko pampers potem pampers i znowu pampers. [emoji12]

Emol te targi są u mnie w mieście a mieszkam w uk ;p a co najlepsze z Polski jestem akurat z Katowic :D Kawoszka wspolczuje mega okresu [emoji253]mój niestety zawsze tak wyglada [emoji33]nosze podpaski takie grube ze czuje jakbym gąbkę nosiła między nogami [emoji23][emoji23]o cienkich podpaskach mogę zapomnieć starczają tylko na chwile... w sumie jestem w szoku bo dostałam teraz drugi okres równo po 28 dniach jak nigdy [emoji2] zawsze moje cykle wyglądały mniej więcej tak 104/45/39 i inne magiczne liczby[emoji33] . Wiecie co mnie przeraża jak ten czas leci za niedługo będzie dzień w którym test ciążowy zrobiłam i po 2,5 roku walki zaszłam w ciąże [emoji7][emoji16] aż się wierzyć nie chce jak ten czas ucieka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol te targi są u mnie w mieście a mieszkam w uk ;p a co najlepsze z Polski jestem akurat z Katowic :D Kawoszka wspolczuje mega okresu [emoji253]mój niestety zawsze tak wyglada [emoji33]nosze podpaski takie grube ze czuje jakbym gąbkę nosiła między nogami [emoji23][emoji23]o cienkich podpaskach mogę zapomnieć starczają tylko na chwile... w sumie jestem w szoku bo dostałam teraz drugi okres równo po 28 dniach jak nigdy [emoji2] zawsze moje cykle wyglądały mniej więcej tak 104/45/39 i inne magiczne liczby[emoji33] . Wiecie co mnie przeraża jak ten czas leci za niedługo będzie dzień w którym test ciążowy zrobiłam i po 2,5 roku walki zaszłam w ciąże [emoji7][emoji16] aż się wierzyć nie chce jak ten czas ucieka

Czas zawala jak nie wiem co. W ubiegłym roku 11 września jechałam z moim jak co roku ro Częstochowy. Po drodze dostałam okresu. I tak sobie pomyślałam że to mój ostatni okres [emoji4]. W intencji na Jasnej Górze prosiłam o zdrowe dziecko. No i jest moja Klauducha pierdziucha [emoji38]. A test zrobiłam w sewoje urodziny i bach jest.

Zanim się obejrzymy zaczną siedzieć chodzić i gadać [emoji25] .

Emol spoko wielka ta torba. Na pewno długo posłuży.

To krwawienie to okres ale taki mega. W nocy to jak mi chlupnęło to aż się obudziłam. Dobrze że zostały mi podkłady po porodowe. A krzyż mnie tak strasznie boli. Ja się jyż chyba rozsypuję.

Z zewnątrz wygląda na normalny plecak, ale jak zaczęłam pakować to bardzo pojemna

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Moja niunia spała dzisiaj 8 godzin. Przed 8 była moja mama. Pogadała polulała i mała śpi od 20 minut. Chwalić nie ma co bo zaraz może się obudzić. Pogoda taka że sama poszłabym spać a w domu tyle pracy. Wczoraj nic nie zrobiłam tylko obiad udało mi się ogarnąć. Dobre i to idę atakować mieszkanie odezwę się wieczorem.

Spokojnego dnia Wam życzę. [emoji56]

Mój dziś spi na raty i bardzo się nie wyspalam mam nadzieje ze zaśnie zaraz [emoji16] a ja razem z nim :p Chociaż na godzinkę ! a jak nie to zaraz wstaje i przejdziemy się z psem a potem coś na obiad wymyślę tylko nie wiem co [emoji33]spał tak ładnie ostatnio już ale oczywiście przechwalilam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji23][emoji23] Miłego dzionka kochane [emoji173]️

reklama
Mój mały obsral wszystko dookoła [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23] przewijak, bujaczek siebie po same plecy plus nasikał na mnie [emoji23][emoji33][emoji1591]
1504780590-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry