reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój waży 6,90 długość 65 a ubranka 68 z lidla ale tam jest większa numeracja.nie wiem jaki jest następny rozmiar.na niektórych ubrankach mam napis 3 miesiące.ubieram go w takie troszkę luzniejsze.te bardzo dopasowane ciężko ubrać. Na szczęście lubi się przebierać i bardzo się śmieje.chyba ma łaskotki:D

reklama
Jutro czekają mnie porządki. W ciągu tygodnia nie mogę przy małym zrobić wszystkiego a jutro mąż ma wolne więc coś ogarnę.muszę też kupić większe butelki bo 120 są już małe. Synek dostał wieczorem 150 i wszystko zjadł. Mam tylko 1 taką butelkę więc muszę się zaopatrzyć w jeszcze 2.
Na razie po szczepieniu bez temperatury.miał 2 ukłucia.po jednym jest tylko kropeczki a po drugim lekki obrzęk jak po komarze.

Foxy mama jaki przystojniaczek

Kasieks następny 74. My z Lidla zaczęłam właśnie ubierać 62 czyli normalnie już powoli wyrastamy z 62 bo tam to na większe dzieci robią.

Dzisiaj Artur spał 2,5h i ogarnelam trochę mieszkanie. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak grzecznie spał

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde Alex nie chce jeść :/ minęło juz 8 h od ostatniej butli jest to drugie podejście i taki ryk ze szok i odrazu odlot do snu . Ahh te dzieci i bądź tu mądry

Kiedy on tak urósł [emoji33][emoji33]
1504870599-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Duży już :).Mój też rośnie jak na drożdżach :).muszę dokupić kilka większych ubranek.

Co do płaczu przy karmieniu to miałam 2 razy taką sytuację że mały wrzeszczal i nie chciał jeść. Uspokoiłam go i jak usypial to wyciągnęłam z buzi smoczek i szybko dałam butelkę i zjadł na śpiąco:D

Kasieks dobry patent muszę spróbować , mój strasznie krzyczał i wkoncu 12h był bez jedzenia do tego gorączki dostał dałam mu paracetamol i za kilka godzin wróciło wszystko do normy nie wiem co to było .
Dajcie fotki swoich szkrabów [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Mój je 3-4oz czasem 5 ale nie często . Emol fajnie ze malutki tak spał [emoji7]

Kasieks dobry patent muszę spróbować , mój strasznie krzyczał i wkoncu 12h był bez jedzenia do tego gorączki dostał dałam mu paracetamol i za kilka godzin wróciło wszystko do normy nie wiem co to było .
Dajcie fotki swoich szkrabów [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Mój je 3-4oz czasem 5 ale nie często . Emol fajnie ze malutki tak spał [emoji7]
4oz to 120 ml czyli tak jak mój do tej pory.teraz zaczyna 150 ml.

Ale kochany chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji7]jego oczki się śmieją [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]słodziak:D tak dokładnie :D ja ciagle pisze w tych oz z przyzwyczajenia bo tak mam na butlach [emoji23][emoji23] i zawsze muszę to mówić u lekarza bo oni w ml się nie znają kuwa . Tak samo jak waga podawana w funtach a cm w stopach [emoji33][emoji33][emoji33]

Ale kochany chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji7]jego oczki się śmieją [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]słodziak:D tak dokładnie :D ja ciagle pisze w tych oz z przyzwyczajenia bo tak mam na butlach [emoji23][emoji23] i zawsze muszę to mówić u lekarza bo oni w ml się nie znają kuwa . Tak samo jak waga podawana w funtach a cm w stopach [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzięki:-D.
Ja też się nie znam na tych przelicznikach ale na butelkach mam z jednej strony podane ml a z drugiej oz.o funtach i stopach nie mam pojęcia. Jak byłam w Irlandii i urodziłam córkę to też miałam problemy żeby ogarnąć te miary ;).

Ostatnia edycja:
reklama
O widzisz to wiesz co ja czuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Alex dziś znów spi niespokojnie ... dlaczego zawsze jak tylko się kładę do łóżka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji205][emoji1591][emoji1591]

Do góry