reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hahaa...No dziewczyny mój też marudzi 3 dzień już jak nigdy. Pcha piąchy do buzi jak szalony! Ma problemy żeby zasnąć. Nocki póki co spokojne, śpi ładnie ale zobaczymy jak długo! Mój 4 katek ma dziś taki piękny dzień, że mam ochotę paskuda udusić :/ u nas raz słońce,raz chmury...Foxy mój sra raz na tydzień albo na 5 dni :D Ale położna mówiła, że przy cycu to normalne. Dziewczyny wczoraj byliśmy w usc...masakra ile ja mam zalatwiania papierów w Pl. Dobrze, że babcia akty może powyciągać bo ja mam tylko skrócone a muszą być pełne. Papiery ze sądu polskiego z klauzulą wyroku itp itd...mam nadzieję, że do końca września wszystko będę miała. A njalepsze jest to, że muszę mieć pozowolenie na zawarcie małżeństwa z obcokrajowcem,ten papierek mogę tylko ja osobiście załatwić ale nie prędzej jak nie ukażę jego aktu urodzenia. Prawdopodobnie też nie dam rady tego przez konsulat załatwić ale zadzwonię i się upewnię. Jak będę musiała jechać do Pl specjalnie po ten papierek to mnie uj jasny strzeli! A najlepsze to, że tłumaczenie jego aktu urodzenia musi być przez przysięgłego tłumacza w Pl :/ jaja se robią normalnie jakbym tu nie mogła przetłumaczyć przez przysięgłego,którego mam na miejscu na dodatek Polka :/ i żeby załatwić jeden papier w Pl trzeba tam tydzień spędzić!! Jakbym nie miała co robić i dzieci zostawić bo przecież szkoła.....prawo polskie plus niemieckie!!!

reklama
Veronika bo Polska to kraj absurdów. Mój chce wyjechać do Czech i ciągle o tym mówi. Sprawdzał nawet pracę dla siebie...

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny oglądam właśnie film sekstaśma Hahahhaha ale zajebista komedia dla rodziców hahha jakie to życiowe haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czas zawala jak nie wiem co. W ubiegłym roku 11 września jechałam z moim jak co roku ro Częstochowy. Po drodze dostałam okresu. I tak sobie pomyślałam że to mój ostatni okres [emoji4]. W intencji na Jasnej Górze prosiłam o zdrowe dziecko. No i jest moja Klauducha pierdziucha [emoji38]. A test zrobiłam w sewoje urodziny i bach jest.

Zanim się obejrzymy zaczną siedzieć chodzić i gadać [emoji25] .

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też byłam w Częstochowie prosić o zdrowe dziecko:-D

Wykrakałam sobie z tą szkołą.dziś córka wróciła i powiedziała że trzeba kupić flet prosty drewniany na muzykę :mad:.zamowilam książki i flet przez neta bo jak mam biegać z małym po sklepach jak ciągle pada:o

Mały miał dziś szczepienie.wolałabym żeby mnie kłuli zamiast niego.teraz śpi. Ogólnie strasznie się ślini.wkłada wszystko do buzi zwłaszcza piąstki. On chyba jest głodny.dziś nakarmilam go o 18 butelką.zjadł 120 a o 19:20 zrobiłam mu 60 żeby sprawdzić czy jest głodny i wciągnął wszystko :szok:.nie wiem jak go karmić bo on nie płacze o jedzenie chyba że przegapie porę karmienia.do tej pory jadł co 4 godziny ale ostatnio ledwo robi przerwy na 3,5 godz. :confused:

Wykrakałam sobie z tą szkołą.dziś córka wróciła i powiedziała że trzeba kupić flet prosty drewniany na muzykę :mad:.zamowilam książki i flet przez neta bo jak mam biegać z małym po sklepach jak ciągle pada:o
Nie dziwię się. Pogoda do kitu a po za tym z małym dzieckiem co to za zakupy.
Ja mieszkam w mieście w którym mieszka jakieś 16 tys.osób. Większość zamawiam przez internet. W sieci jest większy wybór a i tak jak zamawiam dużo to koszty dostawy są znikome.

Mały miał dziś szczepienie.wolałabym żeby mnie kłuli zamiast niego.teraz śpi. Ogólnie strasznie się ślini.wkłada wszystko do buzi zwłaszcza piąstki. On chyba jest głodny.dziś nakarmilam go o 18 butelką.zjadł 120 a o 19:20 zrobiłam mu 60 żeby sprawdzić czy jest głodny i wciągnął wszystko :szok:.nie wiem jak go karmić bo on nie płacze o jedzenie chyba że przegapie porę karmienia.do tej pory jadł co 4 godziny ale ostatnio ledwo robi przerwy na 3,5 godz. :confused:
To moja ma tak samo. Piąstki są wymoczone ile mogę to jej wyjmuję ale nie zawsze się da. Może to zęby się zaczynają. [emoji53] A spust ma taki że potrafi zjeść cyca a mam nie za wiele a potem 120ml butelki. Czasami 150ml. Ubranka mi się pokończyły. Dostałam od szwagierki po chrześniaku z ubiegłego roku ubranka. I dzisiaj na noc założyłam jej pajaca z Pepco rozmiar 68 tylko tam coś jest nie tak z numeracją. I tak z długości ok tylko rękawy za długie. Muszę przysiąść i zamówić w necie ubranek.

A Wasze maluchy jaki mają rozmar ubrań?

Mój mały nosi 6-9 miesięcy już [emoji33] . Kasieks wspolczuje szczepionki [emoji8] ucałuj maluszka ! A szkoła tez przerąbane :/ ciagle coś ! W uk wszystko jest za Free i lekarstwa tez do 16 roku życia mogę iść do apteki i dają odrazu, jak silniejsze to z recepta ale tez za darmo to duża ulga dla portfela. Ja mam darmowego dentystę jeszcze przez rok po ciazy to akurat zęby sobie porobie:) mam 3 do zrobienia jakieś delikatne tylko poprawki ale wole iść wcześniej i mieć z głowy niż potem cierpieć :)

reklama
Kurde Alex nie chce jeść :/ minęło juz 8 h od ostatniej butli jest to drugie podejście i taki ryk ze szok i odrazu odlot do snu . Ahh te dzieci i bądź tu mądry

Kiedy on tak urósł [emoji33][emoji33]
1504870599-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry