reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny cud moja spała 8 godzin. Obudziła się zjadła przebrałam ją jeszcze poszłyśmy do rybek w akwarium. I położyłam ją tak jak wczoraj do łóżeczka. Włączyłam szum misia i [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] śpi. Super i to mi się podoba. Ona śpi ja sobie porobię i po południu mam czas na zabawę. Zmykam miłego dnia. [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadrobiłam was dziewczyny :) Mój coś od wczoraj marudny :/ nie wiem czemu. Myślałam, że bierze go przeziębienie bo my jeszcze kichamy ale nie. Nie ma temperatury ani nic. Najgorzej mój 4 latek przechodzi i B. oczywiście ;) Mały śpi prawie całe nocki ale w dzień najlepiej na ręcach :/ coś mu się kurde poprzestawiało. Wieczorem może spać już twardo z godzine albo dwie ale jak B. wróci to chyba go czuje bo automatycznie otwiera oczy i ten go musi wziąć na ręce chociaż na chwilkę i mały po chwili zasypia. U nas za tydzien w weekend Weinfest,dzieciaki będą szły,temat sobie wymyślili szkolne dzieci,teraz muszę stroje starodawne organizować. Potem urlop organizować i caly miesiąc zalatany. Jeszcze sprawa w sądzie,zawsze coś. B. dzisiaj do gminy idzie po paszport małego i przy okazji zapytać o ślub. Zobaczymy co zalatwi :) u nas ciepło jak na wrzesień ale dziś coś pochmurnie i wietrznie. Oj dziewczyny współczuję wam waszych teściowych. Ja trafiłam na dobrą tym razem. Jak coś kupuje obojetnie któremu to najpierw to ustala ze mną. A wiecie co jest najlepsze, że ja tym razem co do ślubu nic nie będę organizowała oprócz ubrań dla nas :) Obiad,ciasta itp zostawiam teściowej i mamie ;) B. też stwierdził, że tak będzie lepiej :) Jeden wydatek mniej bo sala za free u teściów :) a nic wielkiego też nie chcę robić bo szkoda mi kasy. Lepiej dodać do budowy niż wywalic pieniądze w błoto

Veronika k. Moją teściową nie najgorsza Ale ostatnio dzwoni do mojej mamy ze bomba wybuchła i aby nie wychodzić z małym na spacery. Bomba wybuchła w Korei... a moją mamą właśnie wtedy z Arturkiem pięknie spacerowali.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja przechwaliłam. Mała ma drzemki po 15 minut. Gólnie jest marudna dzisiaj. Zaraz mama przyjdzie mi jej popilnować a my dzisiaj idziemy do banku wczoraj nie miałam jednak niańki do małej. Udało mi się uśpić moją marudę teraz tylko trzeba ją przetransportować z rogala do łóżeczka.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Oj też marudny. Ryczał w samochodzie a ja sama. Jak nigdy bo zawsze śpi. Wróciliśmy do domu to bawić mu się chce.

Mój dziś był w miarę spokojny tylko wieczorem marudził i ciężko było go położyć do spania.jutro popołudniu mamy nastepne szczepienie :(.znów będzie płakał :(.

Zaczęła się szkoła.niby dają książki a tu 2 dni minęły i już trzeba dokupić ksiazke+ćwiczenia do religii i 2 ćwiczenia do angielskiego:confused2:.zobaczymy co będzie następne.
Dziś już było pierwsze zadanie domowe, wrrrr.

Mój dzisiaj strasznie marudzil. A drzemki 10 min Max.
Kupiłam torbę do wózka, joissy duo za 250 w tym przesyłka. Jest super wygodna i ma dużo kieszeni w tym nawet na laptopa więc później się ja wykorzysta
1504730674-aaaaaa.jpeg

1504730685-aaaaaa.jpeg

1504730693-aaaaaa.jpeg

Emol fajna ta torba bardzo praktyczna [emoji2], Kasieks wspolczuje szczepionki :o my mamy 21 a bilans wreszcie za tydzień. Niezłe jaja z tymi książkami :/ ! Mój mały tez zdobił się marudny i strasznie jest niecierpliwy jak nigdy nawet gdy czeka na butle to tak płacze aż się zanosi [emoji33] a Zmiana pampersa to tragedia jakaś ! a ja czuje się jakoś złe od kilku dni mam wysoki puls znów :/ po porodzie miałam 150 [emoji33] teraz tak 100-105 nawet gdy nic nie robie ...a sprawa domu wciąż kur...niejasna w następny pon będziemy mieć jakieś wieści, dzwoniłam do naszej radnej i sprawy trochę poruszyła bo mówili mi ze za miesiąc a po jej interwencji nagle max 2tyg ...wiec trzymajcie kciuki bo ja się wykończę na tych kartonach ... w sobotę idę na targi dziecięce to pochwale się jak coś kupie :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Foxy mama a gdzie te targi? Bo podobno są jakies targi świadomych rodziców w Katowicach. A ja mam tak daleko. Torba praktyczna, tmbardzoej jak młody zacznie chodzić i trzeba będzie y trzymać za rączki to z torbą będzie nie wygodnie.

My też problemy z zaśnięciem. A teraz przy nocnym karmieniu oczy jak 5 zł :/ i się bawi przy cycku. Odrywa się. Czuję że raczej już nie zaśnie. A w ciągu dnia drzemki na 10-15 min to też nic nie zrobilam

Do góry