M@gda
Moderatorka
KurczaczkiJa ostatni raz rozmawiałam z nią 1 sierpnia... od tamtej pory nie odzywała się.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KurczaczkiJa ostatni raz rozmawiałam z nią 1 sierpnia... od tamtej pory nie odzywała się.
Kciuki zacisniete. PowodzeniaNo dziewczynki ja powili ruszam na moja histero, trzymajcie kciukasy żeby czysto było i pięknie mam na 14:30. Dam znać co sie dowiem jak wyjdę [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Magda nie zamrażałaś komórek? Więc co zrobiłaś z resztą? jeżeli mogę zapytać.Tylko malo dziewczyn zamraza, umnie pobrali ponad 20, zaplodnili6 i jest jedna ciaza. Jakbym nie zamrazala to bylabym bliska tej statystyki...
Nie przestrasz się jak zaraz będzie trochę brązowo albo czerwono. Połóż się, odpocznij i załóż majty na swoje miejsceNa żółto ? Teraz tak się przyglądam i więcej tego widzę też śluz no i gluty ...ja pitole nie ma to jak siedzieć na kiblu i przyglądać się majtom....
no ale jak ktoś nie zamraża to nie brałabym takiego przypadku pod uwagę do statystykTylko malo dziewczyn zamraza, umnie pobrali ponad 20, zaplodnili6 i jest jedna ciaza. Jakbym nie zamrazala to bylabym bliska tej statystyki...
Dla mnie tak...Nie wiem, może gdybym nie miała dziecka to bym inaczej myślała. Ale w tym momencie mojego życia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Dlatego nie mówię że jestem tego pewna w 100 %.Ale takie dziecko nie jest "obce" ...
Zreszta nie bede rozwijac tematu, musicie sie dobrze zastanowic razem co dalej chcecie robic. Zycze Wam zebyscie podjeli jak najlepsza decyzje i trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Wiem, wiem doskonale :-) Takie życie, może to wszystko jest po coś... najgorsze, że mam cały czas żal do siebie,że jednak chciałam tak mało tych komórek... to mi tylko spokoju nie daje :/ a może ma to wszystko jakiś cel?? Tego się nie dowiemy, ale trzeba walczyć. Na razie jeszcze za wcześnie na kapitulację ;-)Staram sie myslec pozytywnie ale sama wiesz, ze czasem nas dol dopada :/ Tak strasznie mi przykro jak czytam o niepowodzeniach.. trzymam kciuki za Twoja kropeczke. Moze jeszcze ruszy. Szansa jeszcze jest. Nie poddawaj sie kochana :*
też ciągle o niej myślę..."poznałam" ją na forum Staraczki 2017 i wiem, że potem przeszła tu...ale jakoś chyba urwały się wpisy...Wlasnie co u synka.
Dziewczyny, nie wiecie co u MoKi? Dawno jej nie bylo i martwie sie. Utrzymuje z ktoras w was kontakt?
Tak się składa że muszę pójść na miasto i teraz nie wiem co robićNie przestrasz się jak zaraz będzie trochę brązowo albo czerwono. Połóż się, odpocznij i załóż majty na swoje miejsce![]()
zależy po co musisz iśc. bo jak po nowe buty to odpuśćTak się składa że muszę pójść na miasto i teraz nie wiem co robić![]()