reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedyś obiło mi się o uszy ze jest ale nie brałam tego za bardzo do głowy i nie wnikalam w szczegóły. Teraz laska w szpitalu znowu poruszyła ten temat a ja nigdzie nie znalazłam takich informacji stąd moje pytanie.

[emoji127] 28.10.2017
Umknelo mi, ze masz blizniaki. W takim wypadku chyba wyglada to inaczej i powinnaś miec cc. Ja bym napewno nie ryzykowala i uparla sie na cc.
Jak teraz Bog pozwoli i zajde znow w ciaze to tez chce cc jak za pierwszym razem. Wada serduszka u malenstwa ujawnila sie dopiero w ostatnim usg kontrolnym 10 dni po terminie i gdyby mnie bole porodowe zlapaly wczesniej i rodzilabym sn to synek umarlby juz przy porodzie. Nigdy nie zdecyduje sie sie na porod sn.

Cześć. Ledwo żyje pół nocy nie spałam. Strasznie boli mnie żołądek a może to wątroba tez tak miałyscie?? Można jakieś leki brać ?? Na dodatek ciągle mnie mdli

reklama
Do góry