reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie dam rady tego słuchać

Najchętniej bym ją rozszarpala na strzępy

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
takich rzeczy na szczęście nie słyszałam jeszcze bezpośrednio...
jedynie mojego męża wujek ma 10cioro dziecków ale przy każdej ciąży stwierdzał, że chleba w domu jest na tyle, jeszcze jedno też się "uchowa" :) fakt faktem trochę u nich patola, ale jakos dają radę, tyle, że ciotka w każdej ciąży kopciła pakę szlugów dziennie, ale na szczęście wszystkie dziecki zdrowe
A jak teściowa zaszła w ciążę w wieku 44 lat to od swojej matki usłyszała, ze od chłopa to się z dupą w tym wieku ucieka :D

reklama
takich rzeczy na szczęście nie słyszałam jeszcze bezpośrednio...
jedynie mojego męża wujek ma 10cioro dziecków ale przy każdej ciąży stwierdzał, że chleba w domu jest na tyle, jeszcze jedno też się "uchowa" :) fakt faktem trochę u nich patola, ale jakos dają radę, tyle, że ciotka w każdej ciąży kopciła pakę szlugów dziennie, ale na szczęście wszystkie dziecki zdrowe
A jak teściowa zaszła w ciążę w wieku 44 lat to od swojej matki usłyszała, ze od chłopa to się z dupą w tym wieku ucieka :D
A słyszałyście ten kawał:

Starsze już małżeństwo z wieloletnim stażem doczekało się syna. Żona pyta męża, jak nadadzą mu na imię. Mąż mówi Tomasz. Żona na to, że dobrze, ale czemu Tomasz. Więc mąż jej odpowiada: nie chciałaś w d*** to masz :D:D

Z góry przepraszam wszystkich Tomków. :)

Także, właśnie z dupą się nie ucieka.

A słyszałyście ten kawał:

Starsze już małżeństwo z wieloletnim stażem doczekało się syna. Żona pyta męża, jak nadadzą mu na imię. Mąż mówi Tomasz. Żona na to, że dobrze, ale czemu Tomasz. Więc mąż jej odpowiada: nie chciałaś w d*** to masz :D:D

Z góry przepraszam wszystkich Tomków. :)

Także, właśnie z dupą się nie ucieka.
haha ja mam brata Tomaszka i w sumie on mi ten dowcip kiedyś sprzedał :D A sytuacja trochę trafiona, bo on ok miesiąc przed ślubem poczęty :D

Będę bardzo trzymała kciuki!!!
Wiesz co mi pomaga jak jestem taka zła nie wiem co zrobić zauważyłam że od kad zaczęłam do kościoła chodzić co niedzielę to jakoś mi lżej z tym wszystkim jest czuje ze jest przykro że mi sie nie udało ale idę dalej wiem ze tak na górze jest napisane co nas czeka ;) i tak mnie ciągnie do tego kościoła ze co niedzielę chodzę a kiedyś raz na ruski rok

Będę bardzo trzymała kciuki!!!
Może to głupie ale nie wiem naprawdę tak mnie ciągnie do tego kościoła ze nigdy w życiu bym nie pomyślała że ja będę chodziła co niedzielę do kościoła a tu proszę może cos w tym jest tam sobie w myślach wszystko porządkuje i jak wychodzę to taka silna jestem spróbuj może tam znajdziesz swoją wewnętrzną siłę :D

Rozmawiałam z koleżanką. Ma już 4 dzieci dorosłych i jest już babcia. Co prawda ma 40 lat, ale wygląda pięknie. Dowiedziałam się, że jest z 5 w ciąży... A co najgorsze, że ona prosi Boga,żeby jej je zabrał!!myśli o aborcji lub o tabletkach... Boże jakie te życie jest niesprawiedliwe ona już spełniona,a jak słucham ja to mi krew w żyłach sie mrozi...jak bym chciała jej powiedzieć, że my tak bardzo chcemy, że od 2 lat biegamy po klinikach, a ona tylko jednym dotknięciem i ma i to niechciane! Jakie te życie jest niesprawiedliwe..
Mówię jej skoro Bóg tak to dał bo wie co jest wam dobre...nie dochodzi do niej to

Wkurw mi uszami zaraz wyjdzie[emoji35]i takie to właśnie k...rodzą jak króliki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie dam rady tego słuchać

Najchętniej bym ją rozszarpala na strzępy

A ona k...nie wie co to antykoncepcja? Tu jest sprawa prosta-nie chcesz to się zabezpieczasz.
Albo nie bzykasz.
A jak chcesz to można k ...na rzęsach stawać i się nie udaje

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry