• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawadniasz sie dobrze? Pij dużo i odpoczywaj, najlepiej się połóż. Jeśli to była twoja pierwsza narkoza to może być tez od tego. Ale jak cały czas będzie coś nie tak to dzwoń do lekarza... Jest ktoś Tobą w domu?
Może za mało pije. No zrobiłam zupę, trochę się kręciłam po domu. Nie to nie była moja pierwsza narkoza. Jest ze mną moja szwagierka

Dostaniesz kopa w dupe zacznij wierzyć w to co się dzieje a nie ze w filmach ;) naprawdę to jest cud i ja wierze ze będzie dobrze i będzie piękne serduszko
Muszę to napisać bo czasami Twoje posty są bardzo infantylne. Każda z nas chciałaby aby u dżoasi był prawdziwy cud. Ale niestety różnie może się wydarzyć i rzeczywiście lepiej nie nastawiać się, że będzie wszystko ok. Tak samo nie jestem za tym, aby podsycać niepotrzebne nadzieje u dziewczyn u których naprawdę nie ma szans na powodzenie. Dobrze, że masz w sobie tyle optymizmu, ale czasami jest on przerysowany.

reklama
@Pixie_Dixie @hope322 - pieknych wysokich bet!!!! Wielkie kciukasy :)
@goffa13 - udanej wizyty, niech wszystko wygląda tak jak powinna, żebyś mogła ruszyć z kopyta :)
@Ilona88 i sobie życzę pieknego podglądania bez komplikacji.
No i @dżoasia - powodzenia!!

@Ilona88 który to już tydzień??
33+3 [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry