walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O hehe nie stresuj sie wagą :-) dacie rade!Nie mam fotekTak się tą waga zestrachałam, że zapomniałam poprosić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O hehe nie stresuj sie wagą :-) dacie rade!Nie mam fotekTak się tą waga zestrachałam, że zapomniałam poprosić.
Pixie u mnie bylo 118 a teraz sie okazalo ze byly 2 dzidzie to nie widze innej opcji u ciebie jak tylko wielki maly podzial hahaa ty robilas bete czy total? Bo jak beta to naprawde ten wynik jest powalajacy na kolana
![]()
Ja niby tez na nowym alr jakos szybko im wszystkim poszlo...Ja rok temu zamieszkałam na nowym osiedlu i na szczęście jest tu dużo młodych małżeństw bez dzieci... Nie czuję się gorsza![]()
Lubie ja bi w sumie była moim pierwszym lekarzem jak byla w Krakowie w klinice ale ona widocznie nie jest za dobra w te klocki. Ktos tez zle wspominal transfer ktory ona wykonywala ale jako ginekolog super-bardzo fsjnie ciaze prowadzi podobnoUwielbiam Cię!! Fakt bronilo się do samego końca
Najpierw dr G. K. a później wkroczył dr M
Zobaczyny jutro jak rośnie :-)) wiesz sama ze te bety to sa calkiem różne na początku takze pewnie porównywanie nie wiele da,ale zycze z calego serducha parki :-))Przeszło mi to przez myśl ale raczej boje sie ,ze jest jeden i ma za duża betę, ale nie chce o tym myśleć.... tfutfutfu .
Mamy bliźniaków podzielcie sie swoją beta plz [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hej, J78. Witaj w naszym gronie.hej
moj facet jest bezplodny
pozdrawiam
dziekujeHej, J78. Witaj w naszym gronie.
Niestety niepłodność to problem pary. Czasami przyczyna lezy po jednej, czasami po drugiej, a czasami po obu stronach. Jednak leczy się zawsze para.
Życzę wam, żeby wam się udało
Jeśli chcesz z nami zostać to zapraszamy do naszego grona![]()
Zobaczyny jutro jak rośnie :-)) wiesz sama ze te bety to sa calkiem różne na początku takze pewnie porównywanie nie wiele da,ale zycze z calego serducha parki :-))
to już 8 dzień po transferzehej dziewczyny
w srode 20/09/2017 mialam swoj pierwszy transfer - zamrozony, test mam zrobic w niedziele ale boje sie jak diabli
pozdrawiam
9 dpt 286 [emoji4]Przeszło mi to przez myśl ale raczej boje sie ,ze jest jeden i ma za duża betę, ale nie chce o tym myśleć.... tfutfutfu .
Mamy bliźniaków podzielcie sie swoją beta plz [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"