M@gda
Moderatorka
Co jak brzmi? Na naszym forum to normalnehello
tak kochana, mamy plemniki od dawcy. Wiem jak to brzmi ale to jest jedyna droga.
pozdrawiam i zycze powodzenia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co jak brzmi? Na naszym forum to normalnehello
tak kochana, mamy plemniki od dawcy. Wiem jak to brzmi ale to jest jedyna droga.
pozdrawiam i zycze powodzenia
Maja dzwonić. Tak mi powiedzieli, ze laboratorium do mnie zadzwoni.A maja dzwonic na pewno? Bo niektore dziewczyny musialy same sie dowiadywac. Do mnie dzwonili dziwn po punkcji po 10tej z info ile sie zaplodnilo![]()
A maja dzwonic na pewno? Bo niektore dziewczyny musialy same sie dowiadywac. Do mnie dzwonili dziwn po punkcji po 10tej z info ile sie zaplodnilo![]()
jestes kochana, dziekuje bardzoCo jak brzmi? Na naszym forum to normalneTwoj maz bedzie tata!

jestes kochana, dziekujeCo jak brzmi? Na naszym forum to normalneTwoj maz bedzie tata!

Serio ci mowie. Wazne kto bedzie wychowywal, kto bedzie kochal i tulil. To samo tyczy sie dawstwa komorek i adopcji zarodkow.jestes kochana, dziekuje bardzo![]()
Żeby mnie gardło nie bolalo zebym nie miala kataru i doszedł bol glowy do tego bylo by zajebiscieSuper wiadomoscioby tak dalej
![]()
DziekujeeeSuper. Cieszę się że wszystko ok![]()
Wiem, właśnie człowiek tak czeka na tą kreskę albo na tą betę i myśli,że to spełnienie marzeń. A w sytuacjach niektórych z Was to wtedy zaczyna się największy stres... Wierzę,że tym razem najbliższe 9 miesięcy będzie książkowe :-)Wiem,ja to sie modlę o ładne usg [emoji26]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Do mnie dzwonili od razu na drugi dzień a potem to już tylko informację przed transferem. Ale to bardzo różnie bywa, zależy od kliniki... Jeżeli mają dzwonić dziś to musisz się uzbroić w cierpliwość bo myślę,że pewnie będzie to wczesne popołudnie... A Ty wracałaś do domu?Mi powiedzieli, ze będą do mnie dzwonić w środę lub w czwartek, ale chciałabym wiedzieć czy się podzieliły czy nic nie zostało. Ja jestem na zwolnieniu i wysiedzieć nie mogę. Powiedzieli mi, ze jak będą mieli faworyta to w piątek już transfer, ponieważ my mamy to primo vision i łatwiej im będzie podjąć decyzje.
Trzymajcie się dzielnie!od czego sie to wzieło nie wiadomo...no jest zaawansiwany watroba zajeta...i 6 przerzutow duzych do pluc i cala masa malutkich ...w miesiac z chemia urosły o 4mm kazdy... no szybko leci...boje sie ze go strace ale wole o tym nie myslec zeby nie zwariowac...