reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to też jest dobry pomysł, albo zadzwoń już teraz i zapytaj przynajmniej o której możesz się spodziewać takiej informacji. Ja miałam tylko jeden taki dzień i też przeżyłam piekło... mieli dzwonić do 11, ja zadzwoniłam o 12 i się okazało,że bardzo dużo było "oglądania" i się nie wyrobili, a my z nerwów ledwo żyjemy...
Nikt nie odbiera :sorry:

może oddzwonią jak będą mieć chwilę. mi mówili, żeby w 3ciej dobie dzwonic po 12 bo rano punkcje, potem zapładnianie, oglądanie tych z poprzednich dni itp i wtedy dopiero maja czas odbierać :)
Tak, tylko ja na recepcje dzwonię bo nie dali mi numeru pod którym miałabym się czegoś dowiedzieć. Świruje. Serce wali mi jak młotem. Nie wiem czy się katować i czekać czy tez dzwonić bo jeszcze chwile żyje w nieświadomości.

hello
tak kochana, mamy plemniki od dawcy. Wiem jak to brzmi ale to jest jedyna droga.
pozdrawiam i zycze powodzenia
To wcale źle nie brzmi ;) my do biopsji nie wiedzieliśmy czy znajdą u męża plemniki i mieliśmy ustalone że jeśli nie znajdą to wtedy inseminacja z nasieniem dawcy. Rodzicami są Ci którzy wychowują dziecko. Takie jest moje zdanie :)

reklama
Do góry