• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no jak mus to mus! :) zatem leż Dzoanka i wypoczywaj. Może ksiażke nadrobisz w koncu :):)
czyli do kiedy L4 i teraz wizyt w srode tak?
kurde odleżyn się w końcu nabawię :P książki już wsie przeczytane co miałam, jutro podjadę do pracy z l4 to moja biblioteka prywatna mi coś podrzuci :D
no kochana jeszcze 2 tygodnie się będę byczyć
a wiecie może co u @bertha ?? coś pisała, że nie będzie się udzielać za bardzo ale żeby się nie pochwalić co jej lewy zaproponował to niedopuszczalne :P chyba że coś pominęłam??

kurde odleżyn się w końcu nabawię :p książki już wsie przeczytane co miałam, jutro podjadę do pracy z l4 to moja biblioteka prywatna mi coś podrzuci :D
no kochana jeszcze 2 tygodnie się będę byczyć
a wiecie może co u @bertha ?? coś pisała, że nie będzie się udzielać za bardzo ale żeby się nie pochwalić co jej lewy zaproponował to niedopuszczalne :p chyba że coś pominęłam??
Tez czekam na wiesci co Lewandowski zaproponował bo to moja ostatnia deska ratunku jakby co....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry