Sol
Fanka BB :)
A sa tez takie prywatne miejsca gdzie robia scany chyba ok £50-70 kosztuje, tylko nie wiem czy we wszystkich jest lekarz...Za malo czasu mi zostalo i w pracy tez mam juz problem z wolnym od zaraz.
A z ktorej czesci UK jestes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A sa tez takie prywatne miejsca gdzie robia scany chyba ok £50-70 kosztuje, tylko nie wiem czy we wszystkich jest lekarz...Za malo czasu mi zostalo i w pracy tez mam juz problem z wolnym od zaraz.
Chodzę bo dobrze sie czuje a tu mi te patalachy nie dadza zwolnienia od tak sobie a i lubie prace nie mam ciężko.kurde to niedobrze. To ty jeszcze chodzisz do pracy?![]()
LeicesterA sa tez takie prywatne miejsca gdzie robia scany chyba ok £50-70 kosztuje, tylko nie wiem czy we wszystkich jest lekarz...
Najważniejsze, że Tobie nic nie grozi. Masz rację tydzień to dobry czas , mam nadzieję, że zakończy się to wszystko wielką radością.spokojnie, nic się nie dzieje, a tydzien to jest wystarczająco, żeby stwierdzić na usg czy jest jakiś postęp czy nie. Wcześniej nie ma sensu. Zagrożenia dla życia nie ma. Jej akurat ufam więc spokojnie zaczekam![]()
Zobacz tutaj www.ultrasound-direct.com/mobile/babybond-pregnancy-scans/nt-scanA sa tez takie prywatne miejsca gdzie robia scany chyba ok £50-70 kosztuje, tylko nie wiem czy we wszystkich jest lekarz...
Bardzo mi przykroKoniec nadziei![]()
Tutaj jest tak, ze nie można iść na zwolnienie w ciazy. Jeśli coś Ci dolega rzeczywiscie to ok ale firma może rozpoczac Twoje Maternity Leave i wtedy zostanie Ci bardzo malo czasu z dzidzia jak juz sie urodzi. Ja pracowalam do konca az mi wody odeszly niespodziewanie na meetingu zarzadu w centrum Londynu.Chodzę bo dobrze sie czuje a tu mi te patalachy nie dadza zwolnienia od tak sobie a i lubie prace nie mam ciężko.
urodzilam w 30 tygodniu i od razu bylam na urlopie macierzynskim. Kaszanka.Tutaj jest tak, ze nie można iść na zwolnienie w ciazy. Jeśli coś Ci dolega rzeczywiscie to ok ale firma może rozpoczac Twoje Maternity Leave i wtedy zostanie Ci bardzo malo czasu z dzidzia jak juz sie urodzi. Ja pracowalam do konca az mi wody odeszly niespodziewanie na meetingu zarzadu w centrum Londynu.urodzilam w 30 tygodniu i od razu bylam na urlopie macierzynskim. Kaszanka.

co ich popieprzylo czy co??!!No to mam dokładnie to samo. Bardzo to miłe. Wiem,że on też bardzo to przeżywa[/QUOTE
Mój tak samo, na zewnątrz zgrywa twardziela, ale jak nam powiedzieli, ze jest 7 prawidłowych komórek to dopiero ciśnienie z niego zeszło. Dzisiaj jak zadzwoniłam, ze 4 zarodki się rozwijają jak się popłakałam do słuchawki to zaraz w domu był.![]()
No niestety. Takie jest prawo. Zazdroszcze Wam tej literki B na L4.co ich popieprzylo czy co??!!