• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje kompletne załamanie wynika przede wszystkim właśnie z braku mrożaczków a co za tym idzie kolejnych szans przy jednej procedurze. Myślę że gdyby tam na mnie inne czekały byłoby mi łatwiej. Teraz panicznie się boję i chcę zrobić wszystko żeby sytuacja się nie powtórzyła. Żebym miała więcej jajeczek i zarodków.
Też miałam taką myśl, ze jeśli miałabym mrozaczki to byłoby to jakieś pocieszenie. A twój kropeczek ile miał dni w momencie transferu?

A to moze cos na rozluźnienie.
Powiedzcie mi jak wasi partnerzy przezywali oddawanie nasienia?
Moj za pierwszym razem strasznie sie bal wstydzil i wogole masakra strasznie chcial to odkładać.Ten pierwszy raz poszlam z nim...kobieta strasznie sie zdziwila ze chcemy isc razem ale coz..
Teraz jak przychodzilo powtarzać badania to tak sie wprawil ze idzie sam,ja oczywiscie nie czekalam nigdy na niego w poczekalni tylko schodzilam 2 pietra nizej poczekac obok windy.Raz zdążyłam zejsc ,usiasc i doslownie wyjelam telefon po minucie patrze..pyk winda sie otwiera moj M wychodzi ucieszony...
Masakra rekordzista :-D
1. Do IUI, siedzę, siedzę, telefon dzwoni żebym przyszła. Okazuje się, że nie da rady, i żebym zapytała czy może z domu dostarczyć. Tak możemy, ale ma być temperaturze ciała i 30 minut na dowiezienie mamy. W domu ledwo co usiadłam to musiałam wstawać, pojemniki między cyckami ;) i gaz, gaz gaz.
2. Do IUI podejście 2. Od razu z domu temat.
3. Do IVF nowa klinika, pytam jak to wygląda u nich i czy można z domu bo wcześniej były problemy. Pielęgniarka powiedziała żebym namówiła M żeby spróbował u nich I się nie stresował. Mi będą pobierać jajeczka, a niech on powalczy, gdy nie będzie mógł to dopiero niech wtedy jedzie do domu. Przygotowywał się w filmiki w jego klimacie :-D, wziął tabletkę i się udało bez jeżdżenia do domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry