reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

1. Do IUI, siedzę, siedzę, telefon dzwoni żebym przyszła. Okazuje się, że nie da rady, i żebym zapytała czy może z domu dostarczyć. Tak możemy, ale ma być temperaturze ciała i 30 minut na dowiezienie mamy. W domu ledwo co usiadłam to musiałam wstawać, pojemniki między cyckami ;) i gaz, gaz gaz.
2. Do IUI podejście 2. Od razu z domu temat.
3. Do IVF nowa klinika, pytam jak to wygląda u nich i czy można z domu bo wcześniej były problemy. Pielęgniarka powiedziała żebym namówiła M żeby spróbował u nich I się nie stresował. Mi będą pobierać jajeczka, a niech on powalczy, gdy nie będzie mógł to dopiero niech wtedy jedzie do domu. Przygotowywał się w filmiki w jego klimacie :-D, wziął tabletkę i się udało bez jeżdżenia do domu.
Bardzo podobal mi sie sposob podgrzania pojemniczkow. Ja nawet teraz mam dosc male, wiec jak chyba miedzy nogami musialabym wiezc :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Bardzo ladna beta @Pixie_Dixie ma taką na blizniaki[emoji16]

---25tc---

Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Witaj!! Fajnie, ze do nas piszesz :)

Kazda z nas jest inna i kazda beta jest inna. Ja w 9dpt ale 5dniowego mialam ok 70. Czyli porownywalnie. Zarodki zagniezdzaja sie w różnym momencie, wiec moment w.ktorym zaczyna byc produkowana beta tez jest inny. Masz piekny wynik, serio. Gratuluje!

Teraz tylko przyrosty, pęcherzyk, serduszko itd itp do przodu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze jednak sie nie udalo wziac zwolnienia :/ No tutaj niestety ciezko z tym. Ale przy ivf powinni inacsej podchodzic. Przeciez wiedza jak bardzo to prawzywamy i dla zdrowia psychocznego powinni dawac te 2 tyg do bety. Porozmawiaj z szefem, moze znajdzie Ci jakies lzejsze zajecie a jak nie to urlop.
Mam spotkanie z prawą ręką szefa w poniedziałek i może dojdziemy do jakiegoś porozumienia. Oby...

reklama
Do góry