• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ryż z warzywkami kurczakiem i sosem słodko kwaśnym

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zdrowo. Mniam mniam [emoji4] u nas była zupa które moja mała-mi nie zjadła.a teraz coś smażonego placki ziemniaczane z pieczarkami, bo my piątki bez mięsa.[emoji72]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha u nas na odwrót. Z reguly mloda od razu zabawkę bierze a mi czekoladę zostawia :-D a co do zabawek, to fakt, ostatnio to same badziewia. Nie to samo, co było za czasów mojego dziecinstwa. Ręcznie malowane hipopotamki czy żabki czy smerfy, to było coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Smerfy dalej są ale żeby trafić na niego he..

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziwnie. Nie nakręcam się ale pojawiło się znowu coś czego nie miałam w poprzednich cyklach. A mianowicie zawsze po owu boki mnie tylko jedna pierś. Teraz bolą obie... fakt że jedna mniej ale jednak. I do tego coś mało jem. A szczególnie wieczorem w ogóle nie czuje głodu. Za to plecy mnie bolą okropnie.... jeszcze tydzień niecały i będzie wiadomo.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Limonka, my testujemy w tym samym czasie. U mnie 10 dni po owulacji, Ale tak jakby zaczyna mnie brzuch pobolewać na @, więc to chyba nie mój miesiąc. Mimo wszystko nadal mam nadzieję i trzymam kciuki za nas! [emoji106]

Dziewczyny, miłego weekendu :) Jakie plany macie? Ja chyba poleniuchuję w domu pod kocykiem i pooglądam jakieś filmy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry