dżoasia
Fanka BB :)
To moze zdazysz sie jeszcze podleczyc do wtorku! Trzymam kciuki za dobre komoreczki do zaplodnienia!Jutro mam punkcje. Jak wszystko będzie ok to transfer we wtorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze zdazysz sie jeszcze podleczyc do wtorku! Trzymam kciuki za dobre komoreczki do zaplodnienia!Jutro mam punkcje. Jak wszystko będzie ok to transfer we wtorek.
Haha potem kazda sie chwali lekozbiorem?!No właśnie ja tez,mam wszystkie pudełka otwarte i wiekszosc po kilka sztuk tylko zużytych ;-) co do do konca weekendu ogarniamy te leki?? :-)
Witaj kochana dobrze ze wyskoczylas do nas z krzakow tu w kupie zawsze razniej. Gratuluje pieknej bety i glowa do gory jestes w ciazyDziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodnijestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Niska rezerwa, trzy porażki. Zaproponowali in vitro z kd. Ale dopóki mam jajka chcę próbować z własnymi, zwłaszcza, że teraz już wiem, że dobrze reaguję na bardzo niskie dawki leków.K
Strasznie mi przykro. A czemu postawili na Tobie w Gamecie krzyżyk? Przez niska rezerwe??
Super juz nie takie male te twoje brzdace niech dalej pieknie rosna i dobrze sie rozwijaja. Wazne ze wszystko okA więc melduje się po wizycie.
No to tak dzidzie rosną ładnie są w 60centylu ułożone są jeden na dole drugi na górze... Ten na dole waży około 1400g a ten na górze 1470g pani doktor powiedziała że to żadna różnica. Szyjka długa około 5cm, brzuszek(macica) miękka, przepływy w normie. Pani doktor nie miała zastrzeżeń, wizyty będę mieć co 2tygodnie około 36tc dostanie skierowanie do szpitala i będę musiała jechać i umówić się na CC.
AnanasikBylam na wizycie w Gyncentrum przed IUI.
Moje szczescie ze sie umowilam w 8dc a nie w 11dc jak lekarz zalecal (z doswiadczenia wiedzac ze te pecherzyki u mnie szybko rosna). Niestety po stymulacji Lametta jest tylko 1 pecherzyk. Ale ma juz 22mm. Wiec od razu podali mi gonapeptyl i jutro mam inseminacje.
Ale jade tez na wesele. A po inseminacji jest zalecenie generalnie lezec i odpoczywac...
Więc mam dylemat. Chyba po prostu pojde i bede siedziec i sie szybko zmyje. Bo nie wiem jak to inaczej rozwiazac.
Co jeszcze moge robic zeby pomoc w ewentualnym zaplodnieniu i zagniezdzeniu? Suplementy biore. Ale Wy tu dziewczyny macie rozne mniej konwencjonalne sposoby
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Owulka była za wcześnie, pęcherzyki we wtorek były małe (wielkość była podawana w trzech wymiarach więc tak srednio mogły mieć ok. 13-14mm.) Od wtorku od godz. 10 do środowego wieczoru musiały urosnąć min. po 3 -4 mm. Moja pani doktor z Gamety powiedziała, że punkcja za wcześnie i będą niedojrzałe. Dr. W zdecydował, że punkcja w czwartek, bo to był dzień owulacji. Niestety za późno. Już sama nie wiem czy w ogóle dało się przewidzieć taki obrót sprawy.Jak to masakra czemu zle wyliczyli godzine zastrzyku. Czy za dlugo stymulowali
OdpisalamKochana pomożesz napisałam na priv
Asiu... ja mam triche pozostalosci po niedanym transferze, na kolejny bylam zabezpieczona na maxa a nawet nie doszedl do skutku... nie ma co.sie licytowacHaha potem kazda sie chwali lekozbiorem?!zaloze sie ze wygram hihi
mialam zapas jeszcze na 2,5tyg do wizyty serduszkowej
![]()