• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

A ile musialas czekac na transfer po hiperce??

2 miesiące

Nie wstawiam kalendarza, tylko ja jestem zapisana.

Nie wiem czy to ze względu na podświadome nerwy, ale spać nie mogę. Usnęłam dość szybko, ale obudził mnie deszcze i dziwne myśli zaczęły mi po głowie chodzić... i po spaniu. :(

To przez pogodę, nie denerwuj sie wszystko bedzie piękne na usg [emoji6]

Estradiol powyzej 5tys to juz jest ryzyko hiperki. Nikt nie stwierdzi do konca czy bedziesz ja miec niektore dziewczyny przy takim wyniku czuja sie swietnie. A po punkcji moze byc mega bol powiekszanie sie obwodu brzucha plyn w jamie brzusznej w plucach. I mega duze jajniki

U mnie juz od 3000 tys odwołał transfer i miał racje...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Chyba wszystkie dzisiaj w nocy nie spałyśmy. Ja tak samo spac nie mogłam. Usnęłam, ale po 2 się usnęłam i leżałam z godzinę. Do tej pory nie mam którejś fazy w domu. Lodówka mi nie chodzi i pewnie wszystko do wyrzucenia :realmad:
Nie patrzylam w kalendarz ale chyba sie ma cos kolo pelni wiec to pewnie stad te bezsennosci - przynajmniej ja czesto tak mam (moze jestem wilkolakiem:p). To u mnie tylko padalo i byla lekka wichura ale burzy nie bylo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry