Sztucznym w poniedziałek będzie 9 dc. I właśnie nie wiem czy to nie będzie za późno na encorton
Ja też miałam chyba od 9dc. Encorton może spowolnić wzrost endometrium.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sztucznym w poniedziałek będzie 9 dc. I właśnie nie wiem czy to nie będzie za późno na encorton
Dupa, test negatywny..
jaki masz poziom progesteronu? Dzwonilas do lekarza?
Kuzwa co za zycie, juz mam wszystkiego dosyc. Nadziei juz nie mam zadnej, bo to niemozliwe, zeby bylo dobrze przy negatywnym tescie. Nie wiem co mnie podkusilo go zrobic![]()
Ja prdle [emoji31][emoji29] to sie nie dzieje....
Mój progesteron dość niski w dniu transferu bo 13, zwiększę dawki luteiny i zobaczę...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Testy to tylko testy. Kiedy robisz betę??Dupa, test negatywny..
jaki masz poziom progesteronu? Dzwonilas do lekarza?
Kuzwa co za zycie, juz mam wszystkiego dosyc. Nadziei juz nie mam zadnej, bo to niemozliwe, zeby bylo dobrze przy negatywnym tescie. Nie wiem co mnie podkusilo go zrobic![]()
Tak mi przykro. Nasze psy to jak nasze dzieci, więc rozumiem co czujesz. Tak bardzo, bardzo mi przykro...Wiem ze sa tu gorsze problemy ale musze sie wygadac
Zawsze w Polsce w rodzinnym domu rodzice mieli problem z sasiadem zza płotu truł koty i robil na zlosc.Jakis czas temu zdechł mu pies mial jakoegos guza czy cos
Dzisiaj sie dowiedzialam ze moj kochany husky ktory byl z nami 9lat prawdopodobnie zostal otruty i pani doktor mowi ze raczej z tego nie wyjdzie proponuje eutanazje
Tata jest 90%pewien ze to sasiad ale nic mu nie mozna udowodnic.
Jestem zrozpaczona ten pies wywrocil w naszej rodzinie wszystko do gory nogami Moj Pies.Byl czlonkiem naszej rodziny
A tata dobrze mowil ze tylko czekac az naszemu psu sie cos stanie..dlugo nie trzeba bylo.
Nie moge przestac płakać
Aaa widzisz i może tu jest sedno problemu.Ja też miałam chyba od 9dc. Encorton może spowolnić wzrost endometrium.
Leż plackiem i odpoczywaj. Musi być dobrzeJa prdle [emoji31][emoji29] to sie nie dzieje....
Mój progesteron dość niski w dniu transferu bo 13, zwiększę dawki luteiny i zobaczę...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Co za skur... ja bym zglosila na policje niech zbadaja sprawe. Rodzice niech zabieraja dokumenty potwierdzajace przez weta ze to otrucieWiem ze sa tu gorsze problemy ale musze sie wygadac
Zawsze w Polsce w rodzinnym domu rodzice mieli problem z sasiadem zza płotu truł koty i robil na zlosc.Jakis czas temu zdechł mu pies mial jakoegos guza czy cos
Dzisiaj sie dowiedzialam ze moj kochany husky ktory byl z nami 9lat prawdopodobnie zostal otruty i pani doktor mowi ze raczej z tego nie wyjdzie proponuje eutanazje
Tata jest 90%pewien ze to sasiad ale nic mu nie mozna udowodnic.
Jestem zrozpaczona ten pies wywrocil w naszej rodzinie wszystko do gory nogami Moj Pies.Byl czlonkiem naszej rodziny
A tata dobrze mowil ze tylko czekac az naszemu psu sie cos stanie..dlugo nie trzeba bylo.
Nie moge przestac płakać