reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja bym czekala te 14dni ... Dla zdrowia psychicznego hee
Np. Robisz test wczesniej ..wychodzi negatyw i przezywaaz rozgoryczenie i smutek...mowi sie..a nie bede sie stresowac a dupa..stres jest...
A czesto widze dzoewczynom wychodzi blada kreska jest zaciesz a potem dochodzi do samoistnego poronienia i okres przychodzi spozniony..
Kurcze trudne to...mi wystarczy raz i tym razem czekam na @ zdecydowanie...po 1 razie mam dosc heee
Co do objawow tez...nie chce mi sie tej hustawki przechodzic...
Elodia w ktorym poscie pisalam ze czulam bol..ciasnote przy seksie..jak dziewica i to bylo przed okresem...nic to u mniw nie znaczylo ehh takze ... Pasuje haaa i czekam
Pomieszane to wszystko pp tych tabsach bo teraz jest inaczej

Także glowa do gory inie przewiduj czy sie zbliza okres czy nie..trzeba byc dobrej mysli

reklama
@Elodia to macie czas teraz z chlopem tylko dla siebie:) Fajnie tak!
No fajnie tak we dwojke pobyć :-) korzystamy z tych weekendów dla siebie póki nie dorobimy sie drugiego malucha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Anuś89 estes z 1989 roku? :-) ja z 1987. 10 lat temu urodzilam corke i obecnie jestem w trakcie 8 cyklu starań. Moze sie w koncu uda bo moja dziesieciolatka prawie codziennie sie pyta, czy już zrobiliśmy dziecko :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tak, rocznik 89 :) Mąż 87.

Trzymam kciuki. My teraz zaczynamy 3 cykl. Może się uda, do 3 razy sztuka;)
Ja się w tej chwili w ogóle nie czuję jak na @. A zawsze na te 4,5 dni przed zaczynało mnie sciskać tak jak na @ a teraz już koniec 3 dnia do @ i nadal nic. Jedynie w tym tygodniu mialam mocne bole podbrzusza ale takie jakoes inne niż na @. Zapewne albo coś jest na rzeczy albo znpwu mi sie cykl popieprzyl. Ale jesli owu mialam miedzy 11 a 13 dc to @ teoretycznie powinna być jutro najpóźniej. Ale i tak zatestuję dopiero we wtorek. Zupelnie inny cykl od poprzednich, bo zawsze wyraznie czulam objawy zblizajacej sie @ nawet na tydzien czy czasami dluzej nawet przed pojawieniem sie @. Pożyjemy zobaczymy. A mega senna jestem caly czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry