Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeny tak mi przykro...U mnie ciąża obumarla.
To co Asiu jednak sadzisz ze ja powinnam przeprosic? Gosci mamy na.mecz takze.poki co jest... no wiesz niby dobrzemi tego nie musisz tłumaczyć, doskonale to rozumiem :* mam nadzieje, że zażegnacie kryzys szybciutko :*
Bardzo mi przykro. Tule mocnoMoj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Tak mi przykro. Przynajmniej już nie cierpi. Nie darowałabym, na pewno bym nie dopuściła tamtemu palantowi!Moj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Bardzo mi przykro :-(Moj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
Moj pies zdechł.Nie wytrzymal do dnia uspienia a weterynarka chciala czekac do poniedzialu zeby jeszcze raz go zbadac.
szkoda ... buziaki i trzymaj sieBardzo mi przykro. Tule mocno
Dawajwitam dziewczyny ..mam do was pytanie moge wrzucic wam badania z kliniki a wy powiedziałybyscie mi czy lepiej cos jeszcze zrobic czy to wystarczy.?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom