reklama
B
bibiU
Gość
Aleksandra Kow jutro -tez chce corke, Imama w srodeImama, w tym tyg czekamy już chyba tylko na Twoje usg[emoji110]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

B
bibiU
Gość
Gosica przyszła@?
Gosica
Fanka BB :)
Imama
Kitqa z synami tez tak miałam wiec u mnie taki "urok" ciąży. Oby tylko i w tym wypadku Ok 15tc minęło wszystko. Bo z przerażeniem słucham jak bierz dziewczyny cała ciąże się męczą.
Gosica a który masz dc?
Gosica a który masz dc?
B
bibiU
Gość
Imama odpoczywaj :-)
Gosica no to trzeba poczekać na okres wiem łatwo mówić ale w sumie też na okres czekam
Haha ja już na głos przy męzu mowie bedziemy mieli syna albo no czemu
my nie mozemy miec corki, chodze i gadam jak popier......
tak jakbym wiedziala, przygotowuje obiad na jutro
papryka faszerowana kasza gryczana, juz nie wiem co gotowac
Gosica no to trzeba poczekać na okres wiem łatwo mówić ale w sumie też na okres czekam
Haha ja już na głos przy męzu mowie bedziemy mieli syna albo no czemu
my nie mozemy miec corki, chodze i gadam jak popier......

papryka faszerowana kasza gryczana, juz nie wiem co gotowac
ana.
dziekuje wam bardzo, no ja tak pislaam nie nastawiam sie za mocno, bo te 80 % to nic pewnego wiadomo, ale najwazniejsze ze zdrowe jest i wszystko ok,
moje starania? seksy czesciej niz przy chlopcach, dieta? wiecej nabiału niz przy chlopcach kwas foliowy pol roku i troche pokrzywy pilam i w sumie to wszystko w udanym cyklu, a maz imbir arginine i cynk to wsio.
@Imama nie doczytalam tyle, ze masz odpoczywac cos sie dzieje?
monia a jak u ciebie?
mikallo a ty znasz plec? ty chyba mialas tez nie dawno polowkowe co? jak u ciebie.
moje starania? seksy czesciej niz przy chlopcach, dieta? wiecej nabiału niz przy chlopcach kwas foliowy pol roku i troche pokrzywy pilam i w sumie to wszystko w udanym cyklu, a maz imbir arginine i cynk to wsio.
@Imama nie doczytalam tyle, ze masz odpoczywac cos sie dzieje?
monia a jak u ciebie?
mikallo a ty znasz plec? ty chyba mialas tez nie dawno polowkowe co? jak u ciebie.
reklama
B
bibiU
Gość
Ana seksy częsciej niż przy chlopcach tzn?
Podziel się: