Majtunia
Fanka BB :)
Hehe Oki damy radę.Sikance sa z zasady niepewne, kolo 9czy 10 dpt mozesz sprobowac. Ale.nie rozpavzaj jak nie wyjdzie. Beta i tylko beta prawde ci.powie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe Oki damy radę.Sikance sa z zasady niepewne, kolo 9czy 10 dpt mozesz sprobowac. Ale.nie rozpavzaj jak nie wyjdzie. Beta i tylko beta prawde ci.powie
Spokojnie, dzisiaj to tak tylko na rozluznienie do wina. Nie wroce do nalogu. Fakt, ze lubie palic ale wole nie ryzykowac.Szkoda zeby hope wtocila do tego paskudztwa. Dzis za 2 i nastawiaj sie ns kolejne transfery.
Pewnie czytaja forum i wiedza ile ktore wypila w tym miesiacuHaha to juz nas tam znaja??
Opowiadajcie jak wizyty.
no moze tak ...Oby listopad był naszym szczęśliwym miesiącem =)))) może akurat będziemy w podobnym czasie betowac!
Trzymam za to mcno kciuki. Jak sie uda to s sobote,ale pani dr powiedziala ze nasienie do IMSI jest slabe... i strasznie tym m dobila :-(Mialam same blastki mzrozone. 5-cio dniowe najwyzszej klasy.. z 4 zostaly juz tylko dwa. Mam nadzieje, ze choc jeden ze mna zostanie na zawsze
A Ty kiedy transfer?
Caly czas bierzesz? Zastanawia mnie tylko dlaczego wczesniej tego nie mialam a teraz mi dolozyli.Fraxi ja biorę. To heparynana rozrzedzenie krwi.
Caly czas biore, pewnie kaza przed porodem odstawic.C
Caly czas bierzesz? Zastanawia mnie tylko dlaczego wczesniej tego nie mialam a teraz mi dolozyli.
Dostinex jest na podwyższoną prolaktynę.I dostalam jeszcze jakies nowe leki, tzn Fraxiparine i Dostinex ktos to bral? I w czym ma mi to pomóc??
To blastka bedzie, super. Musi sie udac, wierze, ze wybiora dobre plemniki i bedziesz miala jeszcze mroziaki. Mocno trzymam kciukiTrzymam za to mcno kciuki. Jak sie uda to s sobote,ale pani dr powiedziala ze nasienie do IMSI jest slabe... i strasznie tym m dobila :-(