Trzymam kciuki!
---27tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!
A Ty Dżoasia jaki masz plan.na dzis? Nie chcesz zaryzykowac wizyty do szpitala?moze ktos sie w koncu zlituje nad Toba i sie Toba zajma??nie ma za comuszę zanotować w kartotece
![]()
Nawet jakby to było za dużo, to rzez krótki okres czasu nie przedawkujesz
Możesz po dwóch tygodniach zbadać poziom kwasu foliowego, homocysteiny i wit b12 i zobaczysz jak wyjdzie - jeśli czegoś będzie za dużo to zmniejszysz dawki, ale jeśli homocysteina nie spadnie odpowiednio nisko to jak bym brała dalej tyle tej wit b12![]()
Nie mam żadnych mutacji tylko Pasnik pytal jaki kwas foliowy biore wiec mowie ze fenibion natal 1 a ten ze oprocz tegi moge sobie jeszcze brac metylowy 5 mgKochana jesli masz mutacje mthfr przepraszam bo nie pamietam to odstaw femibion bo on ma w sobie mieszanke syntetyku z metylowanym czyli syntetyk blokuje wchlanianie metylu. Sam kwas metylowany biore swansona w zaleznosci od wynikow albo 400 albo 800 mg. Jak bede w domu to napisze ci nazwe witamin dla kobuet starajacych sie i w ciazy z samym metylem.
Ja ostatnio sprawdzalam wyniki i tak narazie nie biore b12 bo mam 300 ponad norme wit b6 tez nie zostaje na samym metylowanym kwasie foliowym.
I fertil oil tez nie bede zamawiac bo wit d na poziomie 49.5 wiec dawka 4000j dwa razy dziennie to za duzo nawet raz tez jest zbedne. Musze poszukac czegos czym moge to zastapic
nieeeeeeeeee już mam dość lekarzy i szpitali, ciągłych wizyt i badan - zostaje w domu!!! i nie wychodzę nigdzie spod kołdryA Ty Dżoasia jaki masz plan.na dzis? Nie chcesz zaryzykowac wizyty do szpitala?moze ktos sie w koncu zlituje nad Toba i sie Toba zajma??
Co najmniej w ilości 3Dziekuje Ci dobra kobieto niech ci los w dzieciach wynagrodzi!!! Najlepiej dużej ilości [emoji3].
Napijmy sie za to [emoji485]
Dzięki czekam właśnie w kolejce na pobranie krwi dzisiaj kreseczka już troszkę ciemniejsza ale nadal bladziutka@jasani @gooossia17 i @aniaAsia222 zdajcie ten egzamin!!! I uzyskajcie maksymalną liczbę punktów HCG![]()
Będzie dobrze jestem pewnaDzięki czekam właśnie w kolejce na pobranie krwi dzisiaj kreseczka już troszkę ciemniejsza ale nadal bladziutka
O piękny dzień więc przed Tobąnieeeeeeeeee już mam dość lekarzy i szpitali, ciągłych wizyt i badan - zostaje w domu!!! i nie wychodzę nigdzie spod kołdry![]()