Pełno rzeczy ale wszystko delikatne. Za dużo tych wód.A co to znaczy z tymi wodami? Za mało? Kuruj się tam. Nic Ci lekarz nie przepisał na to przeziębienie?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
---27tc---
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pełno rzeczy ale wszystko delikatne. Za dużo tych wód.A co to znaczy z tymi wodami? Za mało? Kuruj się tam. Nic Ci lekarz nie przepisał na to przeziębienie?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja czytałam że norma jest do 20 , no nic musi być dobrze , u mnie tak samo ani cukrzycy , i na usg też żadnych Wad nie ma widać, ja mam za tydzień wizytę to zobaczymy .z tego co widzę to brzuch mi się częściej napina, w pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też wody były w normieZe do obserwacji... ja i tak mam co dwa tygodnie wizytę. Ogólnie u mnie chyba taka uroda bo cukrzycy nie ma wad u dziecka też więc nie wiadomo... obserwować bo grozi pęknięciem pęcherza i szybszym porodem. Ty się nie martw bo norma jest albo niedawno byla do 25. Tylko mówił ze na moim etapie ciąży norma to 22.
---27tc---
Nie do 20 na pewno nie bo mi to lekarz mówiłA ja czytałam że norma jest do 20 , no nic musi być dobrze , u mnie tak samo ani cukrzycy , i na usg też żadnych Wad nie ma widać, ja mam za tydzień wizytę to zobaczymy .z tego co widzę to brzuch mi się częściej napina, w pierwszej ciąży tak nie miałam, ale też wody były w normie
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ladnie imie [emoji4] [emoji173] jak ja bym juz chciala znac plec[emoji30]DziękujęMi podoba się imię Alina
![]()
A jakie masz typy?Ladnie imie [emoji4] [emoji173] jak ja bym juz chciala znac plec[emoji30]
Mamy jedno tylko dla chlopca Franek maz tak wytypowal początkowo mi sie nie podobalo ale teraz chyba innego bym nie chciala moze jeszcze ignas a dla dziewczynki nie mam pojecia [emoji30]A jakie masz typy?
U nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan...Mamy jedno tylko dla chlopca Franek maz tak wytypowal początkowo mi sie nie podobalo ale teraz chyba innego bym nie chciala moze jeszcze ignas a dla dziewczynki nie mam pojecia [emoji30]
Mi się Ignaś mega podobaU nas miał być Ignaś ale wszyscy mówili że brzydkie i tak mi namieszali że nie ma Ignasia wiem że powinnam mieć wyj**** na to co mówią inni bo to moje dziecko ale sama za bardzo nie byłam przekonana do tego imienia bardziej mąż był , moje dwa typy to Natan i Nikodem i imię wybrane dla naszego synka to Natan...![]()
U mnie mąż chciał Ignasia a dziewczyna Amelia ale powiedziałąm mu że jak będzie chcłopczyk to wybieram imie ja a jak dziewczynka to zostaje Amelia tak jak on chce bo do Amelii też nie byłam przekonanaMi się Ignaś mega podoba
---27tc---
Wiadomo każdemu co innego się podoba[emoji6]U mnie mąż chciał Ignasia a dziewczyna Amelia ale powiedziałąm mu że jak będzie chcłopczyk to wybieram imie ja a jak dziewczynka to zostaje Amelia tak jak on chce bo do Amelii też nie byłam przekonanai wybierałam ja
bo synuś jest