dżoasia
Fanka BB :)
bez przesady, nie chce już nadwyrężać cierpliwości szefostwa;] ja już i tak siedze miesiąc, co innego jakbym dopiero zaczynałaniektore dziewczyny ktore ze mna lezaly w szpitalu dostawaly m-c po lyzeczkowaniu zwolnienia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bez przesady, nie chce już nadwyrężać cierpliwości szefostwa;] ja już i tak siedze miesiąc, co innego jakbym dopiero zaczynałaniektore dziewczyny ktore ze mna lezaly w szpitalu dostawaly m-c po lyzeczkowaniu zwolnienia
No to super :-) Leż i odpoczywaj! :-)nie ma mnie!!tylko nie zaglądajcie pod koc
mam na wtorek zabieg umówiony i grzecznie czekam![]()
Ja zazwyczaj dostawałam po 3-4 dniach.Ja mialam ciaze biochemiczna, termin @ byl 27 wrzesnia, zero plamien. Odstawilam w poniedzialek leki i dalej @ nie mam. Takze jak bierzesz leki to okres raczej przyjdzie po odstawieniu. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie przyjdzie za 9 miesiecy
Wlasnie dziewczyny, kiedy dostawalysvie okresu po odstawieniu lekow?
Ja oglądałam jak postanowiliśmy mieć dziecko czyli 3 lata temu. Gdy okazało się, że nie wychodzi to przestałam...Każdy mi tłumaczy że jak zaczne czuć maluszka i zobacze rosnący brzuszek to wtedy będzie jeszcze inaczej. Może i szok. Ja w poniedziałem miałam usg i orzeszek wygląda jak mały ludźMoże u mnie to jest jakis szok czy coś ?oj ja ciuszki oglądam już od pierwszego zastrzyku do stymulacji
![]()
a gdzie zdjąćko??!!Ja oglądałam jak postanowiliśmy mieć dziecko czyli 3 lata temu. Gdy okazało się, że nie wychodzi to przestałam...Każdy mi tłumaczy że jak zaczne czuć maluszka i zobacze rosnący brzuszek to wtedy będzie jeszcze inaczej. Może i szok. Ja w poniedziałem miałam usg i orzeszek wygląda jak mały ludźto gadam do zdjęcia. Zobaczysz na usg to będziesz beczeć
. Kiedy pierwsze usg?
Ja wlasnie zaczelam plamic takze do jutra sie pewnie @ rozkreci i zaczynam swoja walke od nowa..Na 3 dzien
Nie potrafie dodaća gdzie zdjąćko??!!
we się pochwal![]()
Szkoda, ze nie udalo sie ze zwolnieniem. Teraz szef musi Ci dac lzejsza prace..Mój M to obchodzi sie ze mną jak z jajkiem teraz. Niestety musiałam wrócić do pracy, bo lekarz nie dał mi zwolnienia, więc to chuchanie i dmuchanie jest jeszcze bardziej nasilone.
jak sie zabiera 2 to są większe szanse na ciążę, a nawet podwójne szczęście bez przechodzenia przez ten koszmar kolejny raz... jeśli się nie uda to zawsze można zrobić jeszcze jedną stymulację - to nic strasznego moim zdaniemJa wlasnie zaczelam plamic takze do jutra sie pewnie @ rozkreci i zaczynam swoja walke od nowa..
wczoraj caly dzien przeplakalam, mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie lepiej, bo z taka slaba psychika boje sie znow podchodzic. Mam nadzieje, ze to przez spadek hormonow.
Zastanawialam sie czy nie zabrac od razu dwoch kropeczek ale moj m nie chce sie zgodzicboi sie, ze jesli sie nie uda nic juz nam nie zostanie.
Na którą masz wizytę? Daj znać od razu po! ;-)Niby wizyta blizniacza a każda ma na inną godzinę.
Biorąc sobie Wasze rady do serca idę sama...
Mąż na budowie też dba o domek dla maluszka![]()