hope322
Fanka BB :)
Ciezko stwierdzic, bo to po dunskuCiekawe czy ta wzmianka o testach owulacyjnych, to nie chodzi o badania, wykonywane w klinice. Bo właśnie pobierają krew, że dokładnie wiedzieć kiedy ta owulacja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciezko stwierdzic, bo to po dunskuCiekawe czy ta wzmianka o testach owulacyjnych, to nie chodzi o badania, wykonywane w klinice. Bo właśnie pobierają krew, że dokładnie wiedzieć kiedy ta owulacja.
Widac co klinika to inaczej. Ale babka wiedziala co robi, bo kropek byl na miejscuTak, miałam przez brzuch bez dopochwowego. Wziernik, cewnik i usg przez brzuch.
Powaga. Byla parka ktora chciala umowic sie jak najszybciej i wlasnie najbliższy termin to byl 6 listopad.naprawdę?babka mi proponowała też na poniedziałek 22go ale to jest pierwszy dzień kiedy będę w pracy więc już nie chciałam brać urlopu bo tak dziwnie...
no to chociaż raz mam fartaPowaga. Byla parka ktora chciala umowic sie jak najszybciej i wlasnie najbliższy termin to byl 6 listopad.
no właśnie ja na pierwsząJa dzwonilam wczoraj i miałam na 25, ale w końcu ma 18 października. Pewnie jak na pierwszą wizytę umawiaja są tak odległe terminy
A jak u Ciebie kochana? Dalej nic się nie dzieje?To pewnie się coś zwolnilo, bo dzwoniłaś pod koniec dnia [emoji16]
Mruch jesteś pewna że to nie buraki z ciebie wychodzą??![]()
No widzisz, u mnie też... Zaboli jak na @ i przestaje... Tylko mam taki śluz jak płodny, tylko kolor kawy...Pobolewa mnie momentami mocno brzuch, a potem nic jak teraz np.. Eh u mnie jak się trzyma to mocno..
kurde to niedobrze, żeby się to u ciebie nie ciągnęło jak u mnie... a próbowałaś jakiegoś domowego sposobu na wywołanie? kurde u mnie nic nie działa:/A ja nie mam nic, wszystko mam tak zamknięte na amen.. Eh
Dziewczyny u mnie tez progres dzisiaj!
Wreszcie przyszła @ i choć źle sie mega czuje to i tak jest mega radość ze zaczynam cykl do crio [emoji3]