Mnie od transferu prawie codziennie glowa boli.Tabletki w tym czaie wzielam dwie slabiutkie(2oprocz rozkurczowych te to codzien)Hej. U mnie 5dpt, mam straszny ból głowy. Mogę zażyć tabletkę przeciwbólową??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie od transferu prawie codziennie glowa boli.Tabletki w tym czaie wzielam dwie slabiutkie(2oprocz rozkurczowych te to codzien)Hej. U mnie 5dpt, mam straszny ból głowy. Mogę zażyć tabletkę przeciwbólową??
@Pixie_Dixie a co u Ciebie. Plamienia ustaly? Jak sie czujesz?
Jeden zarodek u mnie 5cio dniowy 9dpt beta 156.Kochana zawsze tak sie czlowiek przejmuje przyrost masz piekny wiec jest ok a nawet lepiejwitam kochane i życzę wam wszystkim miłego dnia
U mnie wczoraj beta w 10dpt 214,09 Pani dr mówiła że bardzo ładnie i że następna wizyta 23.10 i żebym nie robiła już między czasie bety.
Zaczęłam się teraz trochę martwić bo @goffa13 miała wyższą bete...kochana miałaś dwa zarodki czy jeden ?
Czyli jesteśmy w tej samej sytuacji a ty dzień wcześniej masz wyższą bete. No ale jeśli Pani dr powiedziała że jest ok to tak musi byćJeden zarodek u mnie 5cio dniowy 9dpt beta 156.Kochana zawsze tak sie czlowiek przejmuje przyrost masz piekny wiec jest ok a nawet lepiej
Ja dostałam już wczoraj ale ja ze względu na charakter pracy ponieważ dzwigam. A narazie jestem na etapie ciąży biochemicznej i dopiero za 10 dni na wizycie będzie widać pęcherzykWłaśnie. Kiedy ciaza jest stwierdzona na tyle aby dostać zwolnienie z pracy. Po wizycie sercowej?
Ja również wykonuje pracę fizyczną pracuje w hotelu i nie wiem co mam zrobić.Ja dostałam już wczoraj ale ja ze względu na charakter pracy ponieważ dzwigam. A narazie jestem na etapie ciąży biochemicznej i dopiero za 10 dni na wizycie będzie widać pęcherzyk![]()