Majtunia
Fanka BB :)
A to dopiero 12 dzień po transferze. Ż beta jeszcze nie wiadomo jaki będzie przyrost i tak . Pójdę na zwolnienie to mi nie przedłuża umowy.Ja również wykonuje pracę fizyczną pracuje w hotelu i nie wiem co mam zrobić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to dopiero 12 dzień po transferze. Ż beta jeszcze nie wiadomo jaki będzie przyrost i tak . Pójdę na zwolnienie to mi nie przedłuża umowy.Ja również wykonuje pracę fizyczną pracuje w hotelu i nie wiem co mam zrobić.
przy blastce to i 7dpt powinno coś wyjśćto może poniedziałek? ?
![]()
Pozytyene mysli przyciagaja pozytywne zdarzenia pamietaj :-) musi byc dobrze :-)Dziewczyny chyba do mnie dociera powoli to co się dziejechodze i csły czas chce mi się płakać ze szczęścia
może dlatego że wczoraj powiedzieliśmy teściom...teściowa płakała ze szczęścia a teściu chodził taki zadowolony że ciężko było nie zauważyć
już planują że kupią nam wózek
Cudownie było wczoraj patrzeć na ich szczęście
Wiem że może trochę za wcześnie żeby tak bardzo się cieszyć ale już nie mogłam dłużej tego przed nimi ukrywać !!!
Po tylu latach wylanych łez w końcu JESTEM SZCZĘŚLIWA <3
Chciałabym Wam kochane bardzo podziękować za wasze wsparcie, za to że zawsze mogłam na was polegać, za to że dzięki wam czułam się duuużo bezpieczniejJesteście nieocenione !!!
Chciałabym wyróżnić @HopeFul87 ponieważ ona pomogła mi najbardziejnie pisałyśmy tu o tym ale myślę że mogę się pochwalić
a więc zaproponowała mi że wyśle mi fraxiparynę, której mi brakło po czym zgadałysmy się że mieszkamy w miejscowościach obok i spotkałyśmy się na żywo
taki zbieg okoliczności
Ja zmykam i nie będę mieć cały dzień dostępu do forum ale wam życzę na dzisiaj samych dobrych wieści![]()
Mozesz tez po pracy zrobic bo nie musisz byc na czczoHmm to pomyśle.... tyle, że do pracy mam na 6 i musiałabym się zwalniać
U nas z krwi badanie tylko zrobisz do 9:30Mozesz tez po pracy zrobic bo nie musisz byc na czczo![]()
Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze. Nudnosci to dobry znak!U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Przykaczam sie do zyczen, trzymam mocni kciuki za wszystkieDziewczyny zycze dzis powodzenia na wizytach a zwlaszcza na transferach! mocne kciuki za @Oczekiwanie2017 i @walczaca o szczescie@walczaca o szczescie ciekawi mnie jak Wasze kropki daly rade wiec wypytaj w labo i daj znac
@MoKa kciuki za jajka
Mamy dzisiaj jakies betujace??![]()