reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Laski ale ja jestem cala roztrzesiona, szanse sa 50% na 50%, jak dojdzie do zaplodnienia to super, ale to nie wszystko - nie moze dojsc do samoistnego poronienia. To jest wlanie najgorsze, ale trzeba byc dobrej mysli. Laski powodzenia- teraz testowac bedzie K_asia,POWODZENIA.

Beatko, spokojnie, najgorsze jest "ciśnienie" postaraj się patrzeć obiektywnie, uda się albo się nie uda. Dalej nie myśl, że dopiero za pół roku..i wiesz,absolutnie nie rob testow wczesniej. Teraz wiem,ze lepiej nie wiedzieć

reklama
No to teraz rozłożyłam się na amen :no:. Dwa moje największe pewniaki, czyli ty Beatko i Kasiu_2005 dostałyście @ :szok:. Pomimo świetnych temp, objawów, ach szkoda gadać :baffled:. Więc skoro tobie Kasieńko niestety się nie udało a też miałaś sinawe wareczki to tzn., że u mnie to najprawdopodobniej z powodu przedłóżonego okresu :dry:. Bardzo mi przykro Kasieńko.
Co do mnie to @ brak, temp trzeci dzień z rzędu 36.6. Jutro lub pojutrze po południu wszystko się wyjaśni. Bo krew to już nie może nie wykryć ciąży, prawda?
K_asia a co z tobą?
Beatko to dobrze ,że są dwie kreschy ale czekaj aż będą mocniejsze. Plemniczki muszą być silne skoro jest takie ryzyko poronień samoistnych. Im będą silniejsze tym większa szansa na utrzymanaie ciąży. Przynajmniej tak sądzę ;-)
Gosia witaj w gronie starających się. Daj nam znać jak tam sytuacja z tobą.
Wczoraj wieczorem moja koleżanka postawiła Dawidkowi 6 baniek na pleckach. Mam nadzieję,że mu pomogą bo wczoraj rozkładało go na amen :confused:. Miał stawiane poraz pierwszy, był z lekka przestraszony ale też bardzo dzielny. Zuch chłopak :-):tak:

Kaska 2005 , ja wiem ze szane sa 50% na 50%, uda sie albo nie. W tym miesiacu nastawiam sie na bzykanko, przytulanko bedzie co 2-3 dni, najwazniejsze ze sa 2 kreseczki, czyli bedzie dobrze jak beda 2 wyrazne i mocne kreski- wtedy dac ostro czadu. Z testem ciazowy dam sobie spokuj, zrobie dopiero w 40 dc- nie wczesniej, nie chce doswiadczyc tego co Ty- niewiedza jest chyba lepsza od strasznej i bolesnej prawdy. Wiec dzis przytulanka nie ma- taka szkoda, czemu plemniczki tak dlugo dojrzewaja. Kaska 2005 ty wiesz , liznelas troszke medycyny. Moj maz jest pielegniarzem ale nie chce go wypytywac o plemniki , powie ze mnie znowu nawiedzilo.

Oj Dorotko, mam nadzieje ze Dawidek szubko wroci do zdrowia- caluski i pozdrowienia. Niech szybko wraca do zdrowia , bo to zle jak dzieciaczek jest chory. Ale to dobrze ze postawilas mu te banki.
Co do Ciebie, jutro albo w piatek sie dowiemy. Dorota ja tez ogladalam sobie te wareczki, one maja kolor ciemnego rozu, wiec Twoje sa sine albo na ciaze albo na @. Ale badz dobrej mysli albo wcale nie mysl. Mysl o Dawidku, o tym zapomnij. Pisalas wczoraj o sprzataniu, jak mi sie zbliza @ to 3-5 dni przed zawsze sprzatam jak szalona cale mieszkanie, ale kazda ma inne objawy.

TRZYMAM ZA CIEBIE MOCNO KCIUKI.

Beatko to Kasia_2005 wczoraj sprzątała, nie ja. A ja czekam aż wstanie mój bąbel i zobaczymy jak będzie się dzisiaj czuł.

Tak wogóle to dla tych które nie wiedzą u mnie w Irlandii jest inny czas. Jak u was jest np. 8.00 to u mnie jest 7.00

No patrz nawet nie wiedzialam z tym czasem. Przepraszam z tym sprzataniem, ale do komputera mam teraz ograniczenia. Czytam w biegu, bo maz mnie pogania, to jest maniak calymi dniami siedzi przed komputerem i w nocy tez, czasami do 5-6 rano. Tak wie czasami moge cos pomylic, ale juz od 06.09. bedzie wzorowo.
DOROTKO ucaluj synusia, moj jak jest chory calymi dniami spi.

Teraz meza nie ma, poszedl z Oskarem do fryzjera i do sklepu. Wiec szaleje, bo potem lipa. Wiec dzis o 16 nastepny test, nie mam sie podniecac- wiem. Tylko spokojnie i bedzie dobrze.

Dorota ja Cie nie chce nakrecac, bo po co. Ale sama powiedz ale by bylo , gdyby wyszlo ze to wlasnie TY jestes w ciazy. Ale zobaczymy, do piatku juz blisko.

reklama
Czesc dziewczynki
nie nadazam za Wami :sorry2:malo mam czasu na klikanie ostatnio w ciagu dnia straszne urwanie glowy w pracy :baffled: a w domu to juz mi sie nic nie chce :cool2:
Mnie ciagle boli podbrzusze i teraz doszedl bol krzyzy :-( na pewno nie jest to owulka bo byla w niedziele a w poniedzialek juz po niej sladu nie bylo mam cichutka nadzieje ze cos sie tam we mnie dzieje :tak: mialam straszna ochote zrobic test w ten weekend ale kurcze po tym co napisala Kasia_2005 chyba poczekam Kasia- przykro mi bardzo ale mysle ze nastepnym razem bedzie juz wszytsko OK i spotkamy sie wszystkie dziewczynki na forum Maj 2008:-):tak:

Do góry