A wcześniej miałaś już zwolnienie ?? Jeśli tak to z jakim kodem ?? Cofnij i się zapytaj najlepiejDziewczyny podpowiedzcie mi. Dostałam zwolnienie lekarskie, ale babka w recepcji nie wpisała mi kodu B, muszę się do niej cofnąć?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wcześniej miałaś już zwolnienie ?? Jeśli tak to z jakim kodem ?? Cofnij i się zapytaj najlepiejDziewczyny podpowiedzcie mi. Dostałam zwolnienie lekarskie, ale babka w recepcji nie wpisała mi kodu B, muszę się do niej cofnąć?
Hej[emoji4] ja tez coraz mniej jestem na forum, nie ogarniam juz tylu wpisów [emoji33].
Czujemy sie dobrze, to juz 15t4d płci jeszcze nie znamy[emoji30], wczoraj czesto czulam takie dziwne skrobanie albo jakby babelki pekaly w brzuchu i tak sie zastanawiam czy to nie moja kruszynka tak bryka juz sobie[emoji7]. A jak twoja przeprowadzka? Jak malenka zniosła nowe otoczenie[emoji86]
Mi lekarz kazał zrobić samo hcg, tak się zastanawiam czy beta nie byłaby lepsza ??Dokladnie jak mowilam znajomym i rodzinie ze beta wyszla pozytywna, to się pytali co to jest[emoji4] i sie dziwili ze testu sikanego nie robilam.
No właśnie miałam, ale nie wiem z jakim. Nie pamietam. Ale teraz lekarz mi wpisał, ze mam mieć z kodem B. Później tam zadzwonię i się dopytamA wcześniej miałaś już zwolnienie ?? Jeśli tak to z jakim kodem ?? Cofnij i się zapytaj najlepiej
Martwi mnie jeszcze jedna sprawa w trakcie punkcie miałam obniżone żelazo czy to może mieć wpływ na powodzenie? Oczywiście po pierwszej straconej ciąży mocno pracuje nad poziomem żelaza (stwierdzono mi anemia) ale zastanawiam się czy to przy punkcie niskie nie ma wpływu na problem z rozwojem maleństwa
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny podpowiedzcie mi. Dostałam zwolnienie lekarskie, ale babka w recepcji nie wpisała mi kodu B, muszę się do niej cofnąć?
Sprawdziłam w książęce i to u mnie był 7+1 tc, myślę że nie masz się co martwić [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]serduszko dopiero się rozkręca [emoji4]Dziękuje [emoji8]
Tak? U mnie wczoraj był 6t4d
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hej[emoji4] ja tez coraz mniej jestem na forum, nie ogarniam juz tylu wpisów [emoji33].
Czujemy sie dobrze, to juz 15t4d płci jeszcze nie znamy[emoji30], wczoraj czesto czulam takie dziwne skrobanie albo jakby babelki pekaly w brzuchu i tak sie zastanawiam czy to nie moja kruszynka tak bryka juz sobie[emoji7]. A jak twoja przeprowadzka? Jak malenka zniosła nowe otoczenie[emoji86]
Ale lekarz mi powiedział, ze takie mi wystawi bo innego nie może po potwierdzonej becie, która prawidłowo przyrasta bo później w razie kontroli to on może mieć kłopoty.Na zwolnieniach się nie znam, ale ja ciążowe to pewnie bym wzięła dopiero po serduszkowej wizycie. Dobrze masz ze od razu możesz takie pokazać w pracy![]()