• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jesli cjodzi o moj cienki progesteron 13dpt udanym7,69
Wlasnie jestem.w szpitalu wolalam przyjechac i dopytac .Pani powiedziala zebym na wyniki proges.nie patrzyla jak beta jest wysoka to jest wszystko ok.W nast.poniedzialek robie 3 weryfikacje jak bedzie ok beda dzwonic.Uspokoilam sie.Wczoraj wlasnie czytalam ze moze byc niski przez brak cialka zoltego dlatego musimy do przyjmowac z zewnatrz.

Pytanie do kobiet po udanych transferach.
Od pozytywnej bety mniej wiecej czuje ze w okolicach intymnuch inaczej pachne bardziej intensywnie Podmywam sie zawsze rano i wieczorem.Uczucie mokra jest non stop.Czy ktoras z was tez tak ma boje sie.jakiejs infekcji,oprocz tego wszystko ok.Czasem lekki bol i klucie

Pytanie do kobiet po udanych transferach.
Od pozytywnej bety mniej wiecej czuje ze w okolicach intymnuch inaczej pachne bardziej intensywnie Podmywam sie zawsze rano i wieczorem.Uczucie mokra jest non stop.Czy ktoras z was tez tak ma boje sie.jakiejs infekcji,oprocz tego wszystko ok.Czasem lekki bol i klucie
jeżeli wydzielina nie śmierdzi, nie jest grudkowata, mocno glutkowata, zielona czy dziwnie żółta to wszystko jest ok;) (nie piecze, nie szczypie) - w ciąży zwiększa się ilość wydzieliny, a jeśli bierzesz leki dopochwowe to już w ogóle ;) do pielęgnacji okolic intymnych polecam szare mydło w płynie np. firmy Barwa

Czy to możliwe że po. 5 dniach brania menopur 225 nic mnie nie boli. Tylko tyle że jest mi strasznie gorąco i nie mogę spać w nocy. W czwartek pierwsza kontrola usg i Stach czy wogole są jakieś jajeczka. :oops: poza tym kończę już antybiotyk i tabletki dop. Coś się zawsze przypałęta

reklama
Czy to możliwe że po. 5 dniach brania menopur 225 nic mnie nie boli. Tylko tyle że jest mi strasznie gorąco i nie mogę spać w nocy. W czwartek pierwsza kontrola usg i Stach czy wogole są jakieś jajeczka. :oops: poza tym kończę już antybiotyk i tabletki dop. Coś się zawsze przypałęta

Możliwe - mnie nie bolało nic do samej punkcji. Miałam pobrane 7 komórek, 6 się ładnie zapłodniło :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry