Aguleczka29
Fanka BB :)
Sprawdź jeszcze czy chociaż majtki maszpowodzenia
![]()
Majtki to raczej nie potrzebne będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdź jeszcze czy chociaż majtki maszpowodzenia
![]()
Ostatnio z 4 ty jeden zapłodniłjestem załamana. Dlaczego nie mogę jak inne mieć po 15 czy 20
![]()
być może tak, ale na wspomaganie zagnieżdżenia też są różne sposobyTylko w moim przypadku lekarz stwierdził ze latwiej sie leczy jesli w wyniku zespolu antyfosfolipidowego dochodzi do poronienia niz jak w ogóle zarodek sie nie zagniezdza...dla mnie pozytywna beta daje nadzieje...wiec czasem zazdroszczę...
Dołączam się!! Kochane wracajcie z bodrymi wieściami@ajka89 udanego podglądania maluszka!
@MoKa pomyślnych jajozbiorów! I pięknych min 6 zarodeczków
@Doris30:-) samych dobrych wiadomości na wizycie!
Miłego dnia kochane
no ale wszystkie dobre? to ładny wynik!Już po. Było tylko 6![]()
Jezeli jajeczka sa dojzale to chyba to calkiem dobry wynik. Mi pobrali 19 pecherzykow i co z tego jak tylko 9 z nich nadawalo sie do zaplodnienia w efekcie zamrozone zostaly 4 blastki. U Ciebie moze byc ich az 6Już po. Było tylko 6![]()
trzymam kciuki, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i transfer bedzie@ajka89, @Doris30 kciuki za wizyty, @MoKa owocnego zbierania jajek, @tamiza powodzenia, dziś Twój wielki dzień
Krwawienie u mnie minęło, dziś zero krwi na wkladce i przy podcieraniu. Wczoraj już załapałam chwilowego doła, bo lekarka odpisała, że będzie trzeba odwołać transfer, bo grozi niepowodzeniem. Jestem zawieszona z decyzją do piątku, ale już dziś napisałam jej, że krwawienie ustalo.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
powiedz lekarce, że się nie zna@ajka89, @Doris30 kciuki za wizyty, @MoKa owocnego zbierania jajek, @tamiza powodzenia, dziś Twój wielki dzień
Krwawienie u mnie minęło, dziś zero krwi na wkladce i przy podcieraniu. Wczoraj już załapałam chwilowego doła, bo lekarka odpisała, że będzie trzeba odwołać transfer, bo grozi niepowodzeniem. Jestem zawieszona z decyzją do piątku, ale już dziś napisałam jej, że krwawienie ustalo.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
resztę można zamrozić i potem zamiast kolejnej stymulacji rozmraża sie jajka i zapładnia - ale zawsze jest większe ryzyko, że nie rozmrożą się prawidłowo lub, że zarodki z nich będą słabsze, a i za mrożenie dodatkowy hajsik trzeba płacić, wiec 6 z jednej stymulacji to chyba najlepszy wynik@MoKa Ja jestem swieza wiec nie do konca rozumiem. Jesli ma sie 15 jajek to przeciez i tak 6 zaplodnia. Wiec czemu chcialabys miec wiecej? Wtedy wybieraja te najlepsze 6 czy jak?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom