Ja właśnie na Gonalu miałam nieudana punkcji [emoji26]Tak doktor M. miałam tylko Gonal 225 potem doktor G-K zwiększyła do 300 ale chyba już za późno było
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie na Gonalu miałam nieudana punkcji [emoji26]Tak doktor M. miałam tylko Gonal 225 potem doktor G-K zwiększyła do 300 ale chyba już za późno było
A próbowałaś czekoladę? Mi na takie bóle i biegunkę pomagadziewczyny ja już nie wiem co ze sobą robić nadchodzi wieczór a mnie tak brzuch boli tak mi w jelitach jeździ 4 dzień z rzędu mam biegunkę już leki biorę na biegunkę i dalej to samo co ja mam zrobić brzuch mam jak bym była w 5 miesiącu ciąży takie wzdęcia proszę pomóżcie co mam zrobić ?
Hehe norma wiecznie slyszalam to samo nie potrzeba tych badan a pozniej jak cos wychodzilo to glupio mu byloPytałam lekarza o ana1 i ana2. Mówił że ja tego nie potrzebuje bo to tyczy się kobiet często roniacych. I gadaj z nim.
To ja mam większe AMH i dr G przepisał mi bemfole 150 i menopur 150. Teraz będę chciała od niego ten sam zestawTak doktor M. miałam tylko Gonal 225 potem doktor G-K zwiększyła do 300 ale chyba już za późno było
brałam smecte no i normalnie zrobiłam zastrzyk z gonapeptyl u nas na pogotowiu to trzeba poczekać parę h zanim coś zrobią chyba pojadę jutro do rodzinnego bo naprawdę kiepsko z tym brzuchem taki wzdety czuje się tak samo jak po tej operacji gdzie wszystko mi sie zatrzymało a teraz nie jest zatrzymane tylko leci jak z fontanny przepraszam za szczegóły jeszcze ta @ nie przyszła szkoda gadać z rana było w miarę ale tak po 16 znowu to samo normalnie poddaje sięKochana jedź na pogotowie. Ja kiedyś słyszałam że przy jelitówce nie wolno brać żadnych leków
jadłam już czekoladę i smecte piłam już sie poddaje chyba rano pojadę do lekarza bo sie przekrece wkoncu niech mi da na wyniki z krwi i ogólnie niech cos zrobi aby mi przeszłoA próbowałaś czekoladę? Mi na takie bóle i biegunkę pomaga
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuj kleik ryżowyjadłam już czekoladę i smecte piłam już sie poddaje chyba rano pojadę do lekarza bo sie przekrece wkoncu niech mi da na wyniki z krwi i ogólnie niech cos zrobi aby mi przeszło
A ja poradzę colę wygazowana i paluszki somobe nie ma nic lepszego... wiem wyda się to straszne ale kiedy wszystkie sposoby zawiodły łącznie z nawadnianiem szpitalnym u mojego syna gdy miał 8 misiecy tylko to pomogło...Spróbuj kleik ryżowy
paulinka a czytałaś ulotke tych leków co przyjmujesz teraz? masz tylko gonapeptyl? może na niego tak ciulowo reagujesz?jadłam już czekoladę i smecte piłam już sie poddaje chyba rano pojadę do lekarza bo sie przekrece wkoncu niech mi da na wyniki z krwi i ogólnie niech cos zrobi aby mi przeszło