reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem w GynCentrum. Lekarz powiedział że może z jednego coś będzie ale to się jutro okaże. Podobno były jakiejś nieprawidłowej budowy i nawet trudne do oczyszczenia. Oczywiście nie wiedzą dlaczego. Ja mam tu wykupiony pakiet więc jeszcze tylko jedna próba mi została. Zresztą potem i tak już leki nie są refundowane więc nie wiem skąd na to wszystko weźmiemy.
Dziewczyny jaka klinika w Polsce jest najlepsza?
Ja pierdziele ja w twojej sytuacji to bym zrobila tam rozrube i rzadala zwrotu kasy za te 3 podejscie. I jak najszybciej zmienila klinike na Novum i wizyta u Lewandowskiego

Hej, dziewczynki. Podczytuje was już od kilku miesięcy i mimo, że mnie nie znacie ja czuje się jakbym znala Was już od dawna. Bardzo przeżywałam wasze niepowodzenia i cieszyłam się gdy się udawało. Chciałam się już wcześniej ujawnić ale dopiero teraz poczułam się na siłach. Mój problem to prawie 2 lata starań, 2 IUI, teraz pierwsze in vitro dziś był transfer blastki 4 aa. U mnie początki endometriozy, miałam laporoskopie która uwolnila lewy jajnik od zrostow z macica, plus usunięte torbiele. Mąż słabe nasienie ale nie jakieś tragiczne. Miałam też HSG które potwierdziło drozne jajowody. Dodatkowo mam Hashimoto ale od 2 lat mam super wyniki, tylko zachodzić w ciążę. Boję się porażki zresztą jak my wszystkie, mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do Waszej rodzinki
Witamy!
Fajnie że się odezwałaś z pewnością szybko się u nas zadomowisz! :-D
Też miałam dzisiaj transfer wczesnej blastki ;)

Hej, dziewczynki. Podczytuje was już od kilku miesięcy i mimo, że mnie nie znacie ja czuje się jakbym znala Was już od dawna. Bardzo przeżywałam wasze niepowodzenia i cieszyłam się gdy się udawało. Chciałam się już wcześniej ujawnić ale dopiero teraz poczułam się na siłach. Mój problem to prawie 2 lata starań, 2 IUI, teraz pierwsze in vitro dziś był transfer blastki 4 aa. U mnie początki endometriozy, miałam laporoskopie która uwolnila lewy jajnik od zrostow z macica, plus usunięte torbiele. Mąż słabe nasienie ale nie jakieś tragiczne. Miałam też HSG które potwierdziło drozne jajowody. Dodatkowo mam Hashimoto ale od 2 lat mam super wyniki, tylko zachodzić w ciążę. Boję się porażki zresztą jak my wszystkie, mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do Waszej rodzinki
Witaj to z tego co wyczytalam blastka najwyzszej klasy bedzie dobrze!!!
Masz jakies mrozaki ?
Bedziemy napewno.wszystkie trzymac kciuki za pozytywny test?kiedy planujesz robic beta hcg?

No ale tak myślę,że u mnie płaci się w III ratach. I rata jest na pierwszej wizycie startowej, II w dniu punkcji, i III najwyższa ok 5000 w dniu transferu... a u Ciebie nie było transferu to może warto wystąpić o jakiś zwrot kosztów?? Każda stymulacja obarcza Twoje zdrowie, a nie lepiej trzecią refundowaną zrobić już porządnie?
Czy możesz powiedzieć ile zapłaciłaś za program 2 + 1??
Kochana a jaki jest koszt calej procedury dokladnie w Novum ?

reklama
no najpierw myślałam ze to jelitowka ale to chyba trwa 3 dni a dzisiaj juz jest 4 dzień więc to juz nie jest śmieszne chyba powinnam iść do tego lekarza
Pij duzo zebys sie nie odwodnila 4 dni to naprawde dlugo.
U mnie kiedys paro godzinne wymioty i biegunka doprowadzily do takiego oslabienia jak przy pozadnej grypie.

Do góry