dżoasia
Fanka BB :)
a idziesz do paśnika czy masz jakiegoś swojego?Jesli mnie moja @ znowu nie wystawi to planuje jechac na badania do Gdanska w nastepna sobote albo w poniedzialek. Wizyte u immunologa mam 28 listopada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a idziesz do paśnika czy masz jakiegoś swojego?Jesli mnie moja @ znowu nie wystawi to planuje jechac na badania do Gdanska w nastepna sobote albo w poniedzialek. Wizyte u immunologa mam 28 listopada
Egzamin? Chodzi o termin bety? lekarz kazał zrobił 30.10 ale nie wiem czy wytrzymam, czytałam ze dziewczyny tutaj robiły szybciej.witajja też się kilka miesięcy czaiłam, zanim się odezwałam ale teraz żałuję, bo tylko na tym straciłam! Trzymamy kciuki za betę!! Kiedy masz ten egzamin?
Witaj!!! Mi udało się za pierwszym razem!!! A z całej procedury miałam tylko jeden zarodek - mojego synka, którego noszę pod serduchem... dziś skończyłam 30 tc i za troszkę ponad dwa miesiące będziemy Go witali...Hej, dziewczynki. Podczytuje was już od kilku miesięcy i mimo, że mnie nie znacie ja czuje się jakbym znala Was już od dawna. Bardzo przeżywałam wasze niepowodzenia i cieszyłam się gdy się udawało. Chciałam się już wcześniej ujawnić ale dopiero teraz poczułam się na siłach. Mój problem to prawie 2 lata starań, 2 IUI, teraz pierwsze in vitro dziś był transfer blastki 4 aa. U mnie początki endometriozy, miałam laporoskopie która uwolnila lewy jajnik od zrostow z macica, plus usunięte torbiele. Mąż słabe nasienie ale nie jakieś tragiczne. Miałam też HSG które potwierdziło drozne jajowody. Dodatkowo mam Hashimoto ale od 2 lat mam super wyniki, tylko zachodzić w ciążę. Boję się porażki zresztą jak my wszystkie, mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do Waszej rodzinki
pierwszy raz w życiu biorę ten gonapeptyl dzisiaj to juz chyba za późno aby pisać SMS do lekarza napiszę mu jutro co sie dzieje i niech cos poradzi co ja mam robić może zmieni na coś innego nie wiem ale wiem jedno chce aby bylo dobrze abym juz nie miała tej biegunki i tych boków brzucha bo jelita naprawdę nawalaja nieziemsko a juz kiedyś przecież miała z nimi problem i nie chce aby cos mi sie stałonajlepiej byłoby chyba jakbyś napisała do lekarza z kliniki bo rodzinny może i zaradzi cosna biegunkę, ae żeby się np nie okazało, że gonapeptyl przez to że daje takie skutki uboczne to np nie działa tak jak powinien... nie wiem... a ty go już stosowałaś czy to pierwszy raz?
haha taakEgzamin? Chodzi o termin bety? lekarz kazał zrobił 30.10 ale nie wiem czy wytrzymam, czytałam ze dziewczyny tutaj robiły szybciej.
powiedz mężowi żeby zajrzał i ci powiedziałDziewczybyy zapomnialam czy wzielam luteine dowcipna na wieczor... wezme dla pewbosci chyba jeszcze jedna dawke,co? Jedna za duzo na.pewno nie zaszkodzi,a aby nie ominac... co??

Bierz nie zaszkodziDziewczybyy zapomnialam czy wzielam luteine dowcipna na wieczor... wezme dla pewbosci chyba jeszcze jedna dawke,co? Jedna za duzo na.pewno nie zaszkodzi,a aby nie ominac... co??