ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Wciąż ciężko w to uwierzyć
i obawy są
Mam już w domku 2 maluszki
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A betę robiłaś wcześniej?Moze byc blizniacza ciaza 2jajowa jedna osadzona prawidlowo druga pozamaciczna zadkie ale niestety. Kolezanks tez tak miala;( drugie donosila pierwsze chyba usowali
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas to będzie pierwsze maleństwo w domu. Dopiero o czterech miesięcy jesteśmy w małżeństwie, właśnie też jesteśmy na etapie załatwiania kredytu i budowy domu. Obecnie jestem w 8t3d więc już serduszko widziałam i we czwartek idę na kolejną wizytę z nadzieją że da mi zaświadczenie do pracy i być może nawet zwolnienie, a wcześniej też pójdę zrobić badania które miałam zalecone :-)Wciąż ciężko w to uwierzyći obawy są
![]()
Dziewczyny ale nikt tu nie pisze o gorących kąpielachciepła kompiel nikomu nie zaszkodzi.
@AgaRS90 inhalator w twoim przypadku mógłby pomóc warto się za takim rozejrzeć.
@Gosia101318 tez mam w domu chusciocha no może juz ex [emoji23] długa sprzedałam ale mam piękna kołkowa w domu z domieszką lnu [emoji7] tez oglądam powoli jakąś długa
A teraz z tym eko to ciężko.. bo to co w sklepie jest z nalepka eko to ten sam syf co cała reszta. Najlepiej samemu wszystko uprawiać i robić ale ciężko znalesc miejsca zdala od dróg bo rolnicy niby eko a nawozy i tak sypia bo bez tego jedno wielkie g by im uroslo
@TamiSu będę trzymać mocno kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło!
@ookatkaoo1993 witajim nas więcej tym przyjemniej
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej gratulacje [emoji6]Hej dziś wykonany test. Wcześniej ze 3 dni temu też było widać . Wczoraj miałam termin @. Dziś wypada 4 tydz 3 dzien
Ale supet 3 maluszek w domu! Ja mam synka 6lat i mi sie coreczka marzy hihiWciąż ciężko w to uwierzyći obawy są
![]()
@ookatkaoo1993 u mnie też 3 ciążaWciąż ciężko w to uwierzyći obawy są
No ja mam swoją działalność. Chce pracować do marcaU nas to będzie pierwsze maleństwo w domu. Dopiero o czterech miesięcy jesteśmy w małżeństwie, właśnie też jesteśmy na etapie załatwiania kredytu i budowy domu. Obecnie jestem w 8t3d więc już serduszko widziałam i we czwartek idę na kolejną wizytę z nadzieją że da mi zaświadczenie do pracy i być może nawet zwolnienie, a wcześniej też pójdę zrobić badania które miałam zalecone :-)
Eeeh taka paskudna pogoda, mąż musiał wyjechać na cały dzień a ja specjalnie zostałam w domu by ogarnąć mieszkanie ale mi się nie chce
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam parkęAle supet 3 maluszek w domu! Ja mam synka 6lat i mi sie coreczka marzy hihi
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom