Dżuls89
Fanka BB :)
Stwierdzona miękka i skrócona była w 33 tc, ale to trwało chyba juz tydzień bo miałam taki leciuteńko podbarwiony śluz, jakby kawa z mlekiem.A w którym tygodniu zrobiła Ci się miękka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Stwierdzona miękka i skrócona była w 33 tc, ale to trwało chyba juz tydzień bo miałam taki leciuteńko podbarwiony śluz, jakby kawa z mlekiem.A w którym tygodniu zrobiła Ci się miękka?
To jeden z moich ulubionych wątków na forum! Również gorąco polecam!!
Witam dziewczyny .Jestem w 23 tygodniu ciąży , niestety od 16 tyg. twardnieje mi brzuch teraz niestety często biorę nospe , luteinę, duphaston,magnez . Niestety nic nie pomaga lekarz przepisał mi adalat lek dostępny w Niemczech mam go brać co 6 godzin , nie wiem czy to niezbyt często jak na tak silny lek. Czy macie jakieś doświadczenie z przyjmowaniem tego leku ?
Witam dziewczyny .Jestem w 23 tygodniu ciąży , niestety od 16 tyg. twardnieje mi brzuch teraz niestety często biorę nospe , luteinę, duphaston,magnez . Niestety nic nie pomaga lekarz przepisał mi adalat lek dostępny w Niemczech mam go brać co 6 godzin , nie wiem czy to niezbyt często jak na tak silny lek. Czy macie jakieś doświadczenie z przyjmowaniem tego leku ?
Juz masz 3 z przodu także będzie dobrze. Powiem Ci ze na moja pierwsza córkę czekałam 9lat. Ciąża po in vitro. Dodatkowo non stop krwawienia o szpital. Później przodujace lozysko i skurcze. Ale udało się. Mam cudowna 3latke. Teraz udało się naturalnie ale do 14 tyg niepowściągliwe wymioty a od 15go tyg skurcze. Trzymam kciuki!!!!!!!musi być dobrzeHej dziewczyny! Pozwólcie że tu do was dołączę.
Ja mam też twardnienia brzucha a czasem rano ból pleców jak na @. Dr badała szyjkę mówiła że wszystko ok i twarda i długa ale po usg wyszło że Moja szyjka ma 3,1 CM (a niecałe 4 tygodnie wcześniej 3,8 CM). Dostałam magne b6 3x1 i no spe 2x1. Dodatkowo biorę tardyferon na anemię. U mnie 30+2 tc. Kurcze bardzo się boję bo walczyłam o moje dzieciątko 7 lat. W środę mam usg 3 trymestru więc mam nadzieję że dostanę dobre wiadomości. Dr kazała mi prowadzić emerycki styl życia i polegiwac. Wstaje do kibelka i obiad zrobić a tak nie ruszam się z domu... Ale po domu chodzę. Tylko bola mnie te plecy (ale mam zwyrodnienie więc to może od tego)...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
30 tydzień to już z górki , leżałam w szpitalu z dziewczyną która była w tym tygodniu ciąży miała szyjkę 1,5 więc u Ciebie spoko będzie dobrze trzymam kciuki.Ja boję się przedwczesnego porodu gdyż 2,5 roku temu urodziłam synka w 26 tc. Na szczęście wszystko skoczyło się dobrze i Ignacy wyszedł z wcześniactwa.Hej dziewczyny! Pozwólcie że tu do was dołączę.
Ja mam też twardnienia brzucha a czasem rano ból pleców jak na @. Dr badała szyjkę mówiła że wszystko ok i twarda i długa ale po usg wyszło że Moja szyjka ma 3,1 CM (a niecałe 4 tygodnie wcześniej 3,8 CM). Dostałam magne b6 3x1 i no spe 2x1. Dodatkowo biorę tardyferon na anemię. U mnie 30+2 tc. Kurcze bardzo się boję bo walczyłam o moje dzieciątko 7 lat. W środę mam usg 3 trymestru więc mam nadzieję że dostanę dobre wiadomości. Dr kazała mi prowadzić emerycki styl życia i polegiwac. Wstaje do kibelka i obiad zrobić a tak nie ruszam się z domu... Ale po domu chodzę. Tylko bola mnie te plecy (ale mam zwyrodnienie więc to może od tego)...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]