DareToBe
Fanka BB :)
Chyba 20mmU mnie nic nie bylo widac tylko powiedzial ze endometrium 20cm i jakas mini kropeleczka z ktorej teoretycznie powinno sie "cos" rozwinac... Teraz zostaje mi poprostu czekac ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba 20mmU mnie nic nie bylo widac tylko powiedzial ze endometrium 20cm i jakas mini kropeleczka z ktorej teoretycznie powinno sie "cos" rozwinac... Teraz zostaje mi poprostu czekac ...
U mnie podobnie, też na ciuchu dużo kupuje...Wstrzymaj sie do konca 2 trymestru. I polecam ubranka kupipne w ciuchach używanych
Jakoś mega jak stan bardzo dobry i sie nie niszcza tak ja nasze. Moja pierwsza 70% na ciuchach 20 kolezanki 10 % sama
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo Ci mlodzi lekarze czesto sa zdecydowanie lepzi od tych stardzych tez juz sie przekonalam o tym!Na forach i na znanylekarz.pl cos powinno być o ginekologach. Więc też to jakies odniesienie. Ja teraz ide do mlodej doktorki . Odbierala moj porod pierwszy [emoji6]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde co za lekarze[emoji23][emoji23]Niestety nie każdy ma umiejętność komunikacjiNie wiem czy bym jeszcze do takiego lekarza poszła... w ciąży ze Stasiem pierwszą wizytę miałam u jakiegoś docenta, co na moje stresy, że w sylwestra piłam alkohol nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży powiedział, że najwyżej urodzę małego pijaczka - więcej nie poszłam
Założę się, że jeszcze nas ktoś przebije z wcześniejszym porodemA małego człowieczka gratuluję - jest już bardzo duży i śliczny!
![]()
Tak mm sorki pomylka[emoji23][emoji23] to sobie powiekszylam[emoji23]Chyba 20mmA takie czekanie jest najokropniejsze - choć przyznam, że czekanie między wizytami nawet jak już się serduszko widziało jest też okropne
Póki nie czuje się ruchów - potem to już z górki
![]()