• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

Wy tu o żarciu a ja mam żołądek w gardle drugi dzień o_O

Krewetki zaliczyłam wczoraj, były boskie, gdybym mogła, wylizałabym patelnię i zjadła pancerzyki. Dopiero po nich poczułam się dobrze. A dziś nic nie pomaga. Już cuda wianki wymyślam do jedzenia. Bitki w sosie z serka marcarpone, z papryczką chili, z czosnkiem i szpinakiem. I nic.

Zauważyłam, że to podłe samopoczucie pojawia się regularnie co kilka dni, trwa kilka dni i zawsze w komplecie - mdłości, ból piersi i brzucha.

Najgorsze, że muszę jechać zrobić badania a nie mam siły. Do tego ta obleśna glukoza, konieczność bycia na czczo, nie wiem jak to ogarnąć. Albo tam fiknę albo zwymiotuję, a pewnie jedno i drugie, a jeszcze muszę samochodem wrócić.

Och te wspaniałe poradniki, które mówią mi, że czuję się już świetnie. Kłamczuchy.
Niby w drugim trymestrze ma być lepiej [emoji38]

reklama
@Locja przytulam
@Kasiales super wiadomosci
Ja zestresowana siedze w pracy, dluuugi dzien, wizyta dopiero 17:30

Czy już po wizycie ??
Napisz koniecznie

Super, powodzenia :) Czemu musisz aż tam jechać?

Wójcik polecał ze najbardziej doświadczony diablo dla ciężarnych. Byłam na razie umówić wizytę.
Byłyście już kiedyś w tym szpitalu ? autentycznie jest mi smutno ze takie skromne warunki + w rejestracji tak niemile babsko z krzykiem oświadczyło ze nie ja wybieram lekarza. Szkoda gadać [emoji846] uśmiechnęłam się powiedziałam cudownie to prosze wizytę najszybciej jak się da. Za mało mam doświadczenia z NFZ. I chwała [emoji854]

Nie mogę was czytać jak piszecie o jedzeniu. Zazdroszcze ze macie łaknienie. Nie mogę nic przełknąć i się zmuszam. Wczoraj mdłości dzisiaj ciąg dalszy. Nie wiem czy mogę gumę do żucia ale mi tez ratuje tyłek. Jak jej nie mam to akcja z wc prawie pewna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry