reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciężko jest wyjść i udawać że wszystko jest ok... jak tak naprawdę do du.... ja jutro mam ślubowanie u syna w szkole, wiec będą wielkie spojrzenia na mnie czy ja wkoncu w ciąży czy nie... dodam że pracuje w tej samej szkole w przedszkolu i jestem na zwolnieniu i każdy myśli ze ja w ciąży
u mnie nie jest ciężko wyjść pogodzilam się z porażką staram sie do tego nie wracać boli ale nie chce wracać do przeszłość chce żyć przyszłością po prostu mam taki okres ze tak dobrze mi w domu ze nie chce mi sie z niego ruszać tak tu cieplutko cieplutki kocyk tak mi dobrze a na dworze tak zimno ponuro ale w piątek jadę do lekarza i zaczynam mam nadzieje właściwą stymulacje :)

Dziewczyny na kiedy się najlepiej umawiać na akupunkturę? W sensie jak to jest czasowo względem cyklu? Teraz jestem 11 dzień na antykach i nie mam pojęcia jak to wygląda.

Też żałuję że wzięłam dwa... bo straciłam ona ... Tak to bym miała jeszcze na jeden transfer dodatkowy...Ale to ja bardzo chciałam dwa z nadzieją ze to zwiększy szanse ale jednak się nie udało :(

Tak samo mogłaś dwa po jednym wziąć i tez mogloby nie być ciąży. Strasznie tego faktu się uczepilas. Ja mialam dwa transfery: pierwszy - 1 zarodek i lipa, drugi z 2 mrożakami i jest pojedyncza ciąża. Uważam osobiście że podanie dwójki zwiększa szansę na choćby pojedynczą ciążę. Życzę powodzenia w kolejnych transferach. Nie zalamuj się tak.

No wlasnie tez sie troche zdziwilam ty ovitrelle, nie zafalszuje to wynikow bety?
Wyniki były dobre i obyło się bez ovitrelle, ale miałam go dostać jedynie 1/8.
Teraz wyniki muszę powtórzyć w piątek + do tego beta.

Wydaje mi się, że ten ovitrelle miałam dostać dlatego, że bardzo bolał mnie brzuch i miałam (a nawet dalej mam ale mniejsze) mdłości.
Brzuch przestał boleć dziś jak rano, w końcu, posiedziałam dłużej w toalecie.

Hahaha to się dogadaliśmy :) wiesz co ja mam taki z Niemiec sprowadzany bo nas po wsi jeździ babka i sprzedaje różnoraką chemię z Niemiec. Proszki, płyny, spreje i co tylko chcesz i ma właśnie taki płyn który generalnie jest przeznaczony do kuchni że można nim blaty kuchenne wycierać i nawet deski do krojenia no właśnie jest do tego żeby podobno 99 % bakterii usunąć i rzeczy nim umyte mogą mieć bezpośredni kontakt z żywnością kupiliśmy go już kiedyś do kuchni a przed pierwszym transferem chyba z 5 butelek na zapas i tak wszystkie szafki w moim pokoju, telewizor, parapet a nawet podłogę z wodą i tym płynem miałam "odkażany". Czy to działa nie wiem ale jednak bardziej ufam tym niemieckim typowo środkom niż tym na Polskę czy w Polsce robionym. Niestety przykładem są chociażby proszki...
A możesz podać nazwę z butelki.

reklama
u mnie nie jest ciężko wyjść pogodzilam się z porażką staram sie do tego nie wracać boli ale nie chce wracać do przeszłość chce żyć przyszłością po prostu mam taki okres ze tak dobrze mi w domu ze nie chce mi sie z niego ruszać tak tu cieplutko cieplutki kocyk tak mi dobrze a na dworze tak zimno ponuro ale w piątek jadę do lekarza i zaczynam mam nadzieje właściwą stymulacje :)
Która to Twoja próba jeśli mogę wiedzieć ??

Do góry