Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U nas różnica wieku to 17 lat. Ale jestem mega szczęśliwa [emoji173]Ja 13go Wiec łącze się w bóluale szybko zleci.
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram![]()
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jakiego klocka ;D?Ja nie strasze absolutnie... Pisze jak jest.... Aleeee mialam niedawno klocka w podbrzuszu więc to chyba dobry znak że wszystko jest ok.,.. to czekanie na usg wrrrrrr.... Cały tydzień .
Dzisiaj miałam zachciankę na obiad na krokiety...a syn chciał rosół więc poszlismy na kompromis i zrobiłam o 12 rosół a o 16 krokiety z pieczarkami i z serem ... Dzieciaki zadowolone bo miały przy okazji naleśniki [emoji14]
![]()
Pies to naprawdę jak członek rodziny. Wiem to po naszym chociaż jest z nami od czerwca.Moje tsh jest baardzo dobreale jezdze caly dzien bo mojej mamy pies (bokser) jest ciezko chory jechalam 100km po surowice dla niego mama zalamana 500zl poszlo ale go kocha:l i tak nie pewne czy przeżyje jutro po ginekologowi to samo.. Bede jeździć z nim po weterynarzach
Przede mną jeszcze 13 dni do wizyty i 14 do prenatalnego... A malucha nie widziałam od 5 pazdziernika...Ja nie strasze absolutnie... Pisze jak jest.... Aleeee mialam niedawno klocka w podbrzuszu więc to chyba dobry znak że wszystko jest ok.,.. to czekanie na usg wrrrrrr.... Cały tydzień .
Dzisiaj miałam zachciankę na obiad na krokiety...a syn chciał rosół więc poszlismy na kompromis i zrobiłam o 12 rosół a o 16 krokiety z pieczarkami i z serem ... Dzieciaki zadowolone bo miały przy okazji naleśniki [emoji14]
![]()

Dziekuje moj przystojniak kochanyJa 13go Wiec łącze się w bóluale szybko zleci.
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram![]()
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom