• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

@klaslaw1987 jak już zostało za mało do podziału dla rodziny do kawki to lepiej zjedz całe i pozbądź się dowodów zbrodni :p:D
Tak właśnie się zastanawiam nad 3 kawałkiem [emoji48]
Jeszcze godzinę jestem sama bo potem nasza najmłodsza wkroczy do domu[emoji4]
Ale myślę że coś im zostawię. Po małym kawaleczku [emoji7]

A tu skutki słodkości [emoji48]

1509021618-8943e30459c64800-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie dziewczyny - takie może głupie pytanie do tych dziewczyn, co już rodziły.... ;) Nie chce oczywiście nikogo urazić ;)

Jak tyłyście w poprzednich ciążach? Czy np. jak przytyłyście według Was za dużo to już to się zaczęło w 1 trymestrze czy nie ma zależności - np. w 1 trymestrze nic, a potem szybko? Czy jest szansa, że jak się trzyma dietę i waga na razie stoi to nie przytyje się dużo potem? Czy u Was to np. była kwestia puchnięcia, trzymania wody?
Ja 6kg. Teraz bez wymiotów mam 2kg mniej niż przed ciążą. Po porodzie po tygodniu ważyłam 2kg mniej niż przed ciążą

Dzień dobry dziewczyny

Ja od rana tak źle się czuje że masakra... Bój brzucha jak na okres, biegunka, jest mi niedobrze ehhh do tego jeszcze boli mnie głowa. Masakra

Muszę sobie ciśnienie zmierzyć a nie chce mi się tylka ruszać z kanapy [emoji14]

Ja genetyczne usg mam w środę dopiero .

Ola nie pal :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

To nie ja palilaaaam!!! Ja ne fuuuuj !! @Jetkaa napisała ze sie psem zdenerwowała, ze aż zapaliła, to napisałam zeby nie palila;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry