reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie sikaczom mowie nie, jak będę badać progesteron to dla siebie zrobię betę tez, wiem ze to niby będzie dopiero 7dpt ale może coś już będzie po podaniu blastki. Według lekarza powinnam zrobić 13.
Mi sikacz poprzednio wyszedl juz w 5dpt ale cien cienia i po 3h. W 6dpt juz widoczna ladna kreska i to przy obu ciazach. W 7dpt juz powinno sie cos zadzac :)

No to tak jak ja, ostatnie pare dni specjalnie sie odcielam od forum żeby za dużo nie myśleć i nabrać dystansu. Właśnie wracam do domu o 15:05 przytuliłam moj zarodeczek blastunie 4BB. Miałam intralipi i embyro glue. 13.11 betowanie.

Dołączam sie do Twoich życzeń i wszystkim dziewczyny powodzenia życzę, będę sie starała zaglądać żeby Wam kibicować ale na spokojnie. Do niedzieli mam wolne potem wracam do pracy.

No i trzymam za nas kochana kciukasy!!! A Ty kiedy betyjesz i jaki zarodek?
Kurcze, no jestem juz spowrotem... Ciezko bez Was kobitki....
Gratulacje wielkie dla @Aguleczka29 widzialam, ze beta rosnie jak szalona i jeszcze dla wszystkich innych przyszlych szczesliwych mamusiek
My dzis 3dpt blastki 4cc- chyba najslabszy z ekipy transferow 31.10-1.11, ale nie stresuje sie bo moje poprzednie piekne blastki nie zostaly ze mna, to moze leniuszek zostanie?

Na razie pobolewania brzucha lekkie, troche plecow i tyle z objawow, test (sikany) robie 10dpt rano!

A Wy babeczki po transferze jak sie czujecie? @Mruch, @Doris:-), @hope322

A ja dzisiaj jestem dzień po transferze i od rana mam uderzenia gorąca i boli mnie bodbrzusze....
Staraj sie nie przegrzewac i unikac naglych skokow temperatur. Ja tak mialam po lekach i chyba inne dziewczyny tez mialy te uderzenia goraca. U mnie 2dpt i nic nie czuje jak zawsze. Jeszcze nagotowalam golabkow i jem je juz dwa dni i troche mnie wzdelo :p Postanowilam tym razem nie wsluchiwac sie w swoje cialo, bo to nic nie da.

Gratulacje wielkie dla @Aguleczka29 widzialam, ze beta rosnie jak szalona i jeszcze dla wszystkich innych przyszlych szczesliwych mamusiek
My dzis 3dpt blastki 4cc- chyba najslabszy z ekipy transferow 31.10-1.11, ale nie stresuje sie bo moje poprzednie piekne blastki nie zostaly ze mna, to moze leniuszek zostanie?

Na razie pobolewania brzucha lekkie, troche plecow i tyle z objawow, test (sikany) robie 10dpt rano!

Ja czuje sie normalnie, nazarlam sie golabkow to nie wiem czy boli brzuch po transwerze czy od wzdecia :) lekki bol w krzyrzu mialam ostatnio i ciaza byla, tylko przez chwile ale to dobry znak.

Ja niby 13 mam robić ale jakoś mi sie późno wydaje 13 dpt może zrobię wcześniej, jak Ty myślisz? Wierze w to ze razem z Tobą i @Sol będziemy sie przenosić na ciazowki. Innej myśli nie dopuszczam [emoji3].

Super ze masz jeszcze jeden zarodek w zapasie, ja tez ale 3 dniowy. Mam nadzieje ze wrócimy po nie zs około 2 lata [emoji3]

Super podejscie!
Ja robie test kropelkowy 10dpt, jak bym mogla zrobic bete to bylabym juz w 8dpt

Oststnio jak mialam biochemiczna to mialam, tak:
7dpt-cienka kreske na czulym tescie, tylko widoczna pod swiatlo, 8dpt- negatywny, 9dpt - cienka kreska, 10-11dpt nie zrobilam bo juz psychicznie nie wytrzymywalam, 12dpt- zrobilam electroniczny, ktory pokazal ciaza 1-2tyg, 13dpt - juz kreska byla super cienka a electroniczny test pokazal brak ciazy. I tyle bylo... Nigdy wiecej juz nie zrobie takiej akcji, jeszcze kazdy test byl innej firmy. Normalnie jak bym jakas masochistka byla jak teraz o tym pisze i mysle...

Ja czuje sie normalnie, nazarlam sie golabkow to nie wiem czy boli brzuch po transwerze czy od wzdecia :) lekki bol w krzyrzu mialam ostatnio i ciaza byla, tylko przez chwile ale to dobry znak.
U mnie te bole krzyzowe to sa takimi srednimi wrozkami, ale ja juz teraz wychodze z zalozenia, ze kazdy objaw moze byc szczesliwy tak samo jak i zaden wiec sie na nic nie nakrecam

reklama

Ja nic nie czuje ale może coś jutro albo pojutrze. A jak nie to następnym razem.

Do góry