Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez mam wizyte na wtorekWe wtorek wizyta u ginekologa na NFZ porównam z moim prywatnym i zobaczę maleństwo ....trochę się denerwuje...
Właśnie wróciliśmy z zakupów i spaceru na którym wszamałam ciepłą bagietke czosnkowa...teraz mi jeździ...ale warto było[emoji12]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kicham na kucaka, albo zgięta a rano boje sie przeciągać [emoji6]
Dziewczyny a co powiecie na zamknięty wątek? Można by sie bardziej otworzyć stworzyć kalendarz dat porodu, wizyt itd?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja z zamkniętym bym poczekala. Cały czas dochodzą nowe dziewczyny. A w zamkniętym o dodanie prosto nie jest.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi zrobiłaś smaka ta zapiekanka [emoji7] jutro lecę do sklepu i zrobię ja obiad mmmmmmHejo. U mnie zapiekanka z brokułami. I nas 8/9tc zero mdlosci zero dolegliwości. Nic nie boli bo nie mam czasu o tym myśleć raczej. U nas dziś chłodno ale słoneczko było więc spacer do kościoła zaliczonu
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Na dwóchGosia 101318 też mogłabym dużo powiedzieć o zmęczeniu ;p udanego spotkania
agata.a ooo ciekawe jakie będą nasze ostateczne terminya na ilu wizytach już byłaś ?
myllenne właśnie miałam pytać o Wasze samopoczucie, bo ja pomijając nabrzmiałe, obolałe i powiększone o dwa rozmiary piersi, nie mam żadnych dolegliwości. Jeszcze zmęczenie i senność mnie często dopada ale myślę, że to przez to że odstawiłam kawę, a to ona zawsze mnie stawiała na nogi od rana![]()