paulinka7.06
Początkująca w BB
Kochana spokojnieJest zarodek ale bez serduszka;( owulacja mogła być poNiej przy moich długich cyklach. Jest o tydzień młodsza
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana spokojnieJest zarodek ale bez serduszka;( owulacja mogła być poNiej przy moich długich cyklach. Jest o tydzień młodsza
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Całe 20 mm, a 2 tygodnie temu były 4 mmCo do obecnosci przyszlego tatusia to powiem Wam ze dla mojego od poczatku bylo takie oczywiste ze idzie zeo mna juz na pierwsza wizyte ze nie chcial nawet slyszec zeby poczekal na korytarzuteraz ciesze sie ze bylismy wtedy razem i pierwsze bicie serduszka uslyszelismy wlasnie razem
A jak tam Just&yna na Twojej wizycie?
My idziemy w czwartek a juz jakos sie stresuje.
Wiera super ze wszystko dobrzeduzy ten Twoj dziubus na zdjeciu
mam nadzieje ze moj tez juz tak urosl
![]()

Kinga a kiedy masz USG genetyczne?bo ja dopiero 27.11 i boje się że troszkę późno.Witamy :-) ja też termin na 3 czerwca :-)
Super już 20 [emoji7] a chodzisz prywatnie czy na nfz?Cześć
wczoraj już nie miałam siły pisać, wczoraj rano pod prysznicem było mi tak słabo że zwymiotowałam, nie wiem czy to zapach jakiegoś kosmetyku czy co...potem wizyta u gina. Siedziałam od 11-15!!! Masakra, takie opóźnienia że dramat. Ale byłam i wszystko ok. Dziubuś ma 20 mm i bije piękne serduszko, dostałam milion badań do zrobienia min. usg piersi, HIV itd.
20 listopada kolejna wizyta.
Postaram się wrzucić zdjęcia segregatora![]()
Mój też ze mną był ale nic nie było widać nawet zarodka więc był na korytarzu. Lekarz powiedział że następne będzie przez brzuszek i będzie już pięknie widać więc mąż jak najbardziej przy mnie będzie - więc serduszko też razem usłyszymy [emoji7]Co do obecnosci przyszlego tatusia to powiem Wam ze dla mojego od poczatku bylo takie oczywiste ze idzie zeo mna juz na pierwsza wizyte ze nie chcial nawet slyszec zeby poczekal na korytarzuteraz ciesze sie ze bylismy wtedy razem i pierwsze bicie serduszka uslyszelismy wlasnie razem
A jak tam Just&yna na Twojej wizycie?
My idziemy w czwartek a juz jakos sie stresuje.
Wiera super ze wszystko dobrzeduzy ten Twoj dziubus na zdjeciu
mam nadzieje ze moj tez juz tak urosl
![]()