ewelin85
Fanka BB :)
Bardzo mały ja mieszkam niedaleko CzęstochowyPoczytam jeszcze sobie na ten temat i coś z tego z pewnością zrobię. Dzięki za rady
Oooo jaki ten świat mały! Ja pochodzę z Częstochowy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mały ja mieszkam niedaleko CzęstochowyPoczytam jeszcze sobie na ten temat i coś z tego z pewnością zrobię. Dzięki za rady
Oooo jaki ten świat mały! Ja pochodzę z Częstochowy![]()
Ja do czestochowy mam 30km . Między lublińcem a czestochowa![]()
Encyklopedie wiedzy ... czyli moje kochane dziewczyny
Jutro jadę na zakupy bo nawet płyn do mycia podwozia mi się skończył a więc teraz pytanie, jaki kupić aby nie przeszkadzał później mojej Kruszynie??
2. Pisalyście coś o ananasie ze jest dobry dla zarodka,ale kiedy go jeść ile , i czy chodzi o taki surowy czy z puszki ??nie lubię ananasów ale jakoś przeżyje
3. I doradzcie mi co jeszcze mogę jeść zrobić aby pomóc mojemu leniuszkowi?? Bo to moja ostatnia próba.... jak się nie uda to się załamie![]()
Tak własnie tenA to lubliniec ten kolo opola tez ? To mam rodzinke w lublibcu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie dokładnie? Może nawet blisko siebie mieszkamyBardzo mały ja mieszkam niedaleko Częstochowy
dziewczyny w którym dpt był u Was widoczny zarodek w pęcherzyku i jaką miałyście w tych okolicach czasowych betę?????
Czytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak możeA to mój, po nie całych 2 miesiącach..![]()
Modlę się już 4 lata aby się udało.... Ale będę modlić się dalej może wkoncu moje prośby będą wysłuchanie. A dzisiaj aby zająć głowę chodzę sprzątam itp.Płyn do podwozia najlepiej bezzapachowy. Ja nam z ziaja
Ananas tylko dwa dni przed i dwa dni po No i powinien być świeży i dojrzały nie z puszki.
Co możesz zrobić żeby mu pomoc nie wiem, wierzyć, mówić do niego, modlić sie, leżeć i odpoczywać ....
Mam nadzieje ze Ci sie uda! Trzymam kciuki [emoji3]
A mój syn jak zobaczył to powiedział.... mamo czego Ty swój brzuch na Internet wystawilas... czyli mam podobnyCzytam sobie forum i przychodzi moja córka zagląda mi w telefon i się pyta kto ma namalowaną żabkę na brzuszku i czy ona też tak możejakby tak się przyjrzeć to z lewej strony jest faktycznie żabka
Tak własnie ten![]()