reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@llis91 mowisz jedno oko pomalowane mialas haha[emoji23]czekamy na wyniki ale i tak wiadomo przysrost najwazniejszy[emoji4]

@nafoczka jak tak bedziesz po ciuchutku marzyc to pewnie emocje kiedys Was poniosa no ale coz to bedzie nic innego jak owoc milosci[emoji5]
Obsikana klape to ja mam czasem przez M haha

@roxie123 dzis sie okaze ile „gadow” wychodowalas hehe[emoji4]

@bobasek1990 piekne dzidzi[emoji7]

@Porzeczka1234 ja zawszs marzylam z M o 3 dziwciaczkow,zobaczymy jak bedzie[emoji4]caluje[emoji8]

@magda1208 musi byc dobrze[emoji5]

@Kwiatuszekk23 czyli druga corcia?[emoji4]

@Maciejka78 moj M tylko na prenatalne chodzi ze mna[emoji4]

Pokazuje Wam moj kokonik[emoji5]
1510220047-51e5f400d01d8780-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny kokon :-) widzę że przygotowania pełną parą idą :-) super :-)

@Destino będzie wszystko dobrze Kochana, Nataniel jest dzielny, a dzisiaj jest po prostu taka pogoda też która nie nastraja - Michaśka śpi prawie cały czas.

@Maciejka78 kciuki zacisniete mocno :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam wyniki i chyba średnio to wygląda. Myślałam,że będzie wyżej.. beta 185,tsh 1,88,wiec mi mocno skoczylo,bo ostatnio bylo chyba 0,7, ft4 za wysokie -2 przy normie 0,93-1,7. W morfologii widać jeszcze wpływ accofilu
Kochana ja bete miałam 14 dni po owu 21 w udanej ciąży i mam wspaniała córkę, więc beta 185 ja myślę że jest super kochana

@Maciejka78 u mnie to są napady mdłości 2 godziny ok a później 10min klucha w gardle ale nic mi się nie chce ciągle bym leżała nie wiem jak ja wytrzymam dwa tyg do wizyty
@Porzeczka1234 jak nie mam skierowania od maliny ale przy doszczepianianiu chciałabym zrobić usg w gynemedzie to myślisz że Panie nie będą miały obiekcji

@Destino trzymaj sie Kochana jeszcze tylko troszke! A do lekarza zawsze warto isc by sie uspokoic.
@Ilis91 mnie na poczatku tez bolal kregoslup jakies 2 dni potem odpuscilo. Ale wiesz mysle, ze tu nie ma reguly moja znajoma prawie cala ciaze z bolem miala no ale zdrowe dzieciatko ma wiec czasem trzeba przecierpiec dla dobra sprawy ;)
@bobasek zmeczenie to normalka ale potem przejdzie

@Ilis91 trzymam kciuki kochana jest dobrze beta super powtórz i nie betuj już

@Maciejka78 ja robiłam tak wchodzilam sama i mówiłam lekarzowi że jak będzie wszystko dobrze żeby poprosiła męża mówiąc " prosze wejść wszystko dobrze" i takim to sposobem mógł popatrzeć. Kochana ja jadłam tony grejfrutow skad info ze nie wolno nigdy o tym nie słyszałam kciukiże za wizyte

@magda1208 kciuki za betę

@burczuś no dla takich słów pewnie warto walczyć

@Funia90 kokon piekny to może daj pieskowi trochę poleżeć :p ściskam Cię

@marshia

@Kwiatuszekk23 super gratulacje córeczki

@nafoczka opiszę historię jak teściowa pojedzie ale kiedy to będzie nie wiem ale pamiętam o tym

@kas90 wiem położna mi powiedziała byla we wtorek sory, że nie napisałam tylko w nocy na boczki ją kładę w dzień jak sobie życzy śpi

@bobasek1990 pewnie że możesz tam zrobić który masz tydzień ?on ci powie o prenatalnych i o tescie papa ja go robiłam w pierwszym trymestrze ale oczywiście nie namawiam

@Destino bedzie dobrze trzymam kciuki za wizytę na pewno Cię uspokoi

Dziewczyny ktore myślą o dedektorze ruchu i monitorze oddechu polecam ja jestem bardzo zadowolona i spokojna warto wydać te pieniądz
Ktoś jeszcze o coś pytał ale nie pamiętam kto ??

Pozdrawiam wszystkie serdecznie

reklama
@anetkruczek zwlaszcza ,ze taki kokon jest podobny do legowiska[emoji4]zobaczymy jak nasza zareaguje na nowa lokatorke[emoji4]

@llis91 piekna beta[emoji7]

@Destino kochana Asienka tez dzis malo sie rusza i tez w takie dni wariuje.
Podjedz cos slodkiego[emoji4]
Kotek juz w lozeczku hehe,moj pies do lozeczka nie da rady wskoczyc jest za gruba

@kas90 super,ze wizyta za Wami[emoji5]pokazala Asienka co mysli o poradniach[emoji16]buziaki dla Was

@Porzeczka1234 no cos Ty zeby tyleczek w niego wytarla[emoji14]
Ja bede kupowala ,chce byc spokojna wlansie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry