asinka89
Fanka BB :)
kochana na przeciw nas jest dom na wynajem hihiWiec szukamy domu na wsi teraz pomoz szukac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana na przeciw nas jest dom na wynajem hihiWiec szukamy domu na wsi teraz pomoz szukac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to napisz na priv kochanaZnam bardzo dobrze miasto, w ktorym teraz mieszkasz na "O" (pochodze z tamtad) a i te z ktorego pochodzisz tez znam i czesto jestemNie chce pisac co to za miasta na tym forum, bo wole, zeby mnie nikt nie skojazyl
![]()
Jedz kochana do lekarza.Mnie przy oddaniu moczu nie boli przy gazach tez nie ja po prostu wyglądam jak bym byla w ciąży pod zebrami boli ciężko sie przewrócić z boku na bok najlepiej sie leży jak chodzę Napierdala boże aby to przesz lo bo uciążliwe to jest
To paskudne uczucie ale przynajmniej bym wiedziala, ze maluszek ze mna jestHehe..No to podziwiam Cię bo podobno to bardzo flustrujace mieć ciągle mdłości[emoji4] 3mam kciuki żeby twoja bolączka szybko minęła i była tylko wspomnieniem[emoji3]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Weszłam tu dzisiaj właśnie żeby zobaczyć co u Ciebie [emoji110] [emoji110]Mam nadzieje, ze Twoje oko sie nie myli) Byle wytrwac do tej bety! Zakldajac, ze jest czarny scenariusz w czw i beta nie wychodzi to szansa, ze wyjdzie pozniej po blastce jest chyba zadna, prawda? Staram sie myslec na wypadek dobry i zly. Nie chce sie nastawic za bardzo bo kolejna porazka bedzie bolec znacznie bardziej..
Mialam zrobic sikacz dzisiaj ale sie balamMoze jutro albo pojutrze zaczne podsikiwac
![]()
Musi sie Wam udac, nie ma innej opcjiTo chyba będzie piękna końcówka tego roku jeśli wszystkim się uda[emoji87] [emoji3] [emoji3] [emoji57] [emoji106] [emoji106]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
sorki jestem nowa i cos przypadkiem kliklam powiedz mi tylko jak mam to usunąćWitaj, strasznie długo trwa juz Wasza walka, trzymam kciuki, żeby się w końcu udało, choćby za pomocą ivfA lekarz nie proponował jakiegoś laparoskopowego usunięcia torbieli? Ja nie w temacie, bo mnie akurat nie dotyczy, ale skoro leki nie działają to tak pomyślałam o zabiegu.
P.S. czy mogłabyś cofnąć ocenę do mojego postu ze str 19815?Domniemam, że to przypadkowo i nawet nie zauważyłaś
![]()
Chyba to nieuniknionePowiedz mi które miasto bo ja pochodzę z innego a w innym mieszkam ?i skąd tak dobrze znasz powiem Ci że czuje sie jak bym była w 6 miesiącu ciąży ledwo się chodź pod zebrami boli mam nadnadzieję do szpitala mnie jutro nie skieruje
luzik, czasem się zdarzasorki jestem nowa i cos przypadkiem kliklam powiedz mi tylko jak mam to usunąć