Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem ale też się we mnie zagotowało jak w TamiSu..Dziewczyny ale maćku żartowała. Dała buźkę z mrugnięciem oka. Wyluzujcie.
Dla mnie osobiście blw odpada bo nie potrafię przeżyć brudnego dziecka i wszystkiego w około.
No właśnie się szczerze zastanawiałam czemu. No ale skoro tak to ujęłaś, to faktycznie dla leniwych[emoji28]Matko, dziewczyny zluzujcie trochę poślady! Żartowałam przecież.
Sama karmiłam dzieci kp i blw.
A dlaczego uważam, że to sposoby dla leniwych?
Kp - mleczko w odpowiedniej temperaturze zawsze pod ręką, bez butelek, smoczków, wyparzaczy, podgrzewaczy i innych takich.
Blw - jak któraś tu napisała od 10 mca życia dziecko je to co rodzice. A więc nie traci się czasu i energii na gotowanie osobnych potraw, blendowanie, wekowanie, podgrzewanie... Łatwiejsze od blw jest jedynie podawanie gotowych słoiczków.
No widzisz Twój syn ma prababcie, nasze dzieci (mojej siostry i mam nadzieję że moje dziecko tez) mają/będzie miał PRAPRAbabcie [emoji7]Synek ma 2 pradziadkow i 1 prababcie bo niestety rok temu jedna prababcia zmarła przegrała walkę z chorobą
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom